Gillian

profiel Gillian

Naam

Ron Zielhorst

Reviews

10

Foto's & tips

376

Blogs

0

Lid sinds

30 June 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Iran

Fav. stad

Shiraz

Over mij

Wij (Trudy en ik) proberen zoveel mogelijk te reizen, of het nou Schiermonnikoog is of de andere kant van de wereld; genieten doen we overal. Houden vooral van basic, hoewel een beetje luxe op z'n tijd altijd welkom is. Het succes van je reis zit in je zelf, gewoon van alles genieten wat je ziet en meemaakt en het je gewoon laten overkomen!!

Mijn Motto

'Just because you cannot see it, doesn't mean it is not there, Just because you cannot touch it, doesn't mean you should not care........'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (376)

'469621' door Gillian '469621' door Gillian

VietnamHo Chi Minh stad (Saigon)

VietnamHo Chi Minh stad (Saigon)

Oorlogsmuseum HCMCity

Gillian

Geen enkel museum in Vietnam toont de impact en verwoestingen van de Vietnam oorlog zo goed als dit museum. Het museum biedt beslist geen onpartijdige voorstelling van de gebeurtenissen tijdens de Vietnamoorlog, maar het maakt op indrukwekkende wijze duidelijk dat oorlogen verwoestend zijn en de burgers de grootste verliezers zijn. De grote zaal toont de ene na de andere gruwelijke foto (waarvan sommige de Pulitzer Prize wonnen) van de Amerikaanse wreedheden in de oorlog. Er zijn foto,s van het bloedbad van My Lai en van de gevolgen van Agent Orange en napalm. In de Requim-tentoonstelling zijn foto,s te zien van verslaggevers die tijdens de oorlog om het leven kwamen onder wie Larry Burrows en Dana Stone. Op het terrein van het museum staat oorlogstuig wat buitgemaakt is op de Amerikanen. Het museum maakte op mij grote indruk en toont de waanzin van elke oorlog! Een museum met een les!!!

'138766' door Gillian '138766' door Gillian

MaliCentraal Mali

MaliCentraal Mali

Stilleven

Gillian

Een pinasse drijft in de avondzon op het water van de Niger.

'293432' door Gillian '293432' door Gillian

ArgentiniëValdés-schiereiland

ArgentiniëValdés-schiereiland

Duik

Gillian

Van mei tot begin december is het walvisseizoen in de wateren rond het schiereiland Peninsula Valdes. Dan komen vele walvissen (zuidkapers) naar de voedselrijke wateren om er te paren en te kalveren. Met een beetje geluk zie je hun brede staart boven het water verschijnen of zwemt er een onder je boot door.

Mijn fans (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (60)

'1135637' door Jomo01 '1135637' door Jomo01

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

Luipaard met zebra

Jomo01

We hadden de kill juist gemist van dit luipaard met de jonge zebra maar heb toch mooie foto's kunnen maken. Het luipaard heeft de jonge zebra door het gras gesleept tot hij zijn prooi hoog in de boom heeft achter gelaten, later meer foto's.

'1135608' door Agrotewal '1135608' door Agrotewal

Zuid-AfrikaMpumalanga

Zuid-AfrikaMpumalanga

Zipline

Agrotewal

Bij Graskop een leuke plaats op de Panoramaroute hebben ze een nieuwe attractie gemaakt, er is namelijk een mogelijkheid om met een zipline de kloof over te gaan. Daarbij heb je zicht op de waterval. Bijzonder om te doen en zeker zo leuk om het anderen te zien doen.

'1135333' door Dreamer666 '1135333' door Dreamer666

IJsland

IJsland

Wandelparadijs

Dreamer666

IJsland staat volgens Columbus magazine op nummer 1 in jullie bucketlist voor 2022 en ik geef jullie geen ongelijk. Het blijft voor mij één van de mooiste landen die ik al ooit bezocht heb. Vooral het binnenland van IJsland blijft me verbazen. Landmannalaugar is zo'n prachtig plekje met kleurrijke ryolietbergen die afgewisseld worden door lavavelden. Het kortst bijgelegen hotel is een uurtje rijden maar er is wel een camping vlak tegen dit gebied. Hiervoor moet je een redelijk diepe rivier door ofwel je auto parkeren vlak voor de rivier. Landmannalaugar kan je enkel bereiken met een 4×4 of met een dagtour. Het is een echt wandelparadijs.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier