Ghislainedekkers

profiel Ghislainedekkers

Naam

Ghislaine Dekkers

Reviews

0

Foto's & tips

194

Blogs

0

Lid sinds

03 January 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Havana, Bangkok, Kaapstad

Over mij

Ik wil het liefst zoveel mogelijk van de wereld zien. Ben een levensgenieter, sportief, altijd in voor uitdagingen en op zoek naar het onbekende.

Mijn Motto

'Uitdagingen aan gaan, genieten van de natuur, het wildlife en natuurlijk kennismaken met de bevolking....kortom één worden met het land!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

Lumix Panasonic DC-FZ82

Overige

iphone XS

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (194)

'458791' door Ghislainedekkers '458791' door Ghislainedekkers

Zuid-AfrikaKaapstad

Zuid-AfrikaKaapstad

Vrijheid

Ghislainedekkers

Met de nieuwe editie van Columbus op de mat ga ik heerlijk verder met het plaatsen van mijn schitterende plaatsjes van Zuid Afrika. Blouberg strand geeft een super mooi uitzicht op de Tafelberg! De blauwe zee, het witte zand en de afrikaanse kindjes spelend in de koude zee maken voor mij dit plaatje uniek!

'457249' door Ghislainedekkers '457249' door Ghislainedekkers

Zuid-AfrikaKaapstad

Zuid-AfrikaKaapstad

Columbus

Ghislainedekkers

Lees net het thema voor December: "in de voetsporen van Columbus", zelf ga ik eens op zoek naar een foto maar kon het niet laten deze prachtplaat ook te delen en op te geven. Tijdens zonsondergang op zee is maakt mij altijd heel gelukkig! Vanaf waterfront in Kaapstad vetrokken en genoot ik hierna van dit uitzicht....heerlijk!

'426163' door Ghislainedekkers '426163' door Ghislainedekkers

MaleisiëCameron Highlands

MaleisiëCameron Highlands

Thee plantage

Ghislainedekkers

Al eerder plaatste ik een foto van de hardwerkende mannen op deze thee plantage. Deze foto is van ver af genomen en geeft goed weer hoe groot de plantage is. Als je hem vergroot zie je allemaal kleine groepjes aan het werk. Erg mooi landschap, weinig genieten maar hard werken volgens mij!

Mijn fans (1)

Ik ben fan van (3)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (121)

'486505' door Jacomien '486505' door Jacomien

OostenrijkCarinthie en Oost Tirol

OostenrijkCarinthie en Oost Tirol

Karlsbaderhutte

Jacomien

Geweldig om hier te wandelen! We kampeerden vele jaren geleden in Oostenrijk. En samen met onze kinderen en vrienden met kinderen maakten we er een sport van om in de weken dat we er waren een aantal hutten hoog in de bergen te bezoeken. 's Morgens vroeg weg , met de auto naar het gebied waar de wandeling gemaakt werd, bergschoenen aan en lopen. De stoere jongetjes, twee van 10 en een van 12 jaar liepen vaak vooruit en hadden een stevig tempo ... te snel voor de moeders... De dochter van 11 zag vooral prachtige bloemetjes en hoorde de vogeltjes en keek om zich zich heen.. En de mannen begeleidden de verschillen in tempo. Soms werd er rustig gewacht en soms werd er tot een beter tempo opgeroepen. En een van die wandelingen ging naar deze hut in de Lienzer Dolomieten : de Karlsbaderhutte (2260 m). De hut is geheel gerenoveerd en uitgebouwd en er kan overnacht worden. Van hieruit zijn veel meer hutten te bereiken maar dan moet je dit voor meerder dagen plannen. Het is er stil, hoog, kaal en adembenemend mooi. De hut is vooral ook voor bergbeklimmers aantrekkelijk: alle zwaartes kunnen hier uitgeoefend worden, van beginner tot vergevorderde. En ook wandelaars (zoals wij) komen aan hun trekken. Na een lange wandeltocht een heerlijke maaltijd en een aantrekkelijk terras. En als echte liefhebber kun je ook nog even doorlopen naar de plek vanwaar ik de foto maakte : even boven de "Lazerzsee" die weer net iets hoger ligt dan de Karlsbaderhutte. Tip: Gewoon ook eens doen! Het is niet ver weg maar heel ver van de wereld!

'485143' door MKamman '485143' door MKamman

Ierland

Ierland

Irish Coast

MKamman

Het is dit jaar 10 jaar geleden dat ik een half jaar in Dublin woonde. Ik maakte toen al wel veel foto's, maar ik vind er maar weinig soeps tussen zitten wat ik hier kan delen :-) Deze kan er nog mee door, een beeld van de Ierse kust bij de prachtige Wicklow Mountains. De gele struiken zie je veel in Ierland en de UK en geven het een echt lente gevoel! Leek me na zo'n mooie dag als vandaag een goede foto om te delen.

'477976' door Yves '477976' door Yves

NederlandDen Haag

NederlandDen Haag

Een gezellig stukje..

Yves

Letterlijk in de schaduw van paleis Noordeinde komen sfeer en historie samen in het Hofkwartier, een verzameling straatjes ten westen van het centrale winkelgebied in Den Haag, globaal gelegen tussen het Buitenhof en het paleis. Hier rondwandelen is een lust voor het oog: de smalle straatjes herbergen diverse eeuwenoude panden en kenmerken zich eveneens door schattige doorsteekjes. Zeker op een zonnige dag kun je je met weinig moeite in het buitenland wanen! In dit charmante stuk stad zit het vol met boeiende winkels waaronder woonwinkels die niet zelden gespecialiseerd zijn in een bepaalde uithoek van de wereld, galerieën, buitenlandse eetwinkeltjes, goede restaurants en schattige antiek- en tweedehandswinkeltjes om heerlijk rond te snuffelen. Dan is er nog een sfeervol pleintje dat uitkijkt op de zijkant van het paleis, leuk om even neer te strijken (al is het maar om te kijken naar toeristen die zich hier graag laten fotograferen - meestal is er wel een stel). Ook alle dure modemerken hebben hier in de buurt hun eigen winkel. Al met al laat dit stukje stad op een zeer geslaagde manier vorstelijke elegantie zien, gecombineerd met een gezellige sfeer. Vergeet er dus niet doorheen te wandelen als je in de hofstad bent!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier