GekeBurger

profiel GekeBurger

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

6

Blogs

0

Lid sinds

08 januari 2018

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 1700D

 

3 reactie(s) bij "GekeBurger"

  • profile image comment

    Hoi Geke Zag dat Corrie een reactie geplaatst had waarin zij schreef dat ze een "beschermend" kettinkje om had. Groetjes, Jetty

    Door Graaf • geplaatst op 2018-02-16 14:47:18
  • profile image comment

    Hola Geke Zie dat je relatief nuevo op de site bent. Welkom y veel plezier.. Sitara

    Door geo • geplaatst op 2018-01-26 20:24:16

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (6)

'570039' door GekeBurger '570039' door GekeBurger

PeruAndesgebergte

PeruAndesgebergte

Jongetje in...traditi

GekeBurger

Je hoeft in Peru niet lang te zoeken om mensen in traditionele dracht tegen te komen, zéker niet in de bergdorpjes van de machtige Andes. Uiteraard is er ook veel uiterlijk vertoon, waar het dragen van de bontgekleurde kleding vooral voor de toeristen in stand wordt gehouden. Het is echter mogelijk om het echte Peru in te duiken, maar dan moet je wel wat creatief zijn, of de juiste connecties hebben. In dit geval werd ik getipt door een lokale gids waarbij ik een tijdje in huis bivakkeerde. Een taxi bracht mij naar Huilloc, een piepklein dorpje in de buurt van de Heilige Vallei, op ruim anderhalf uur hobbelen van het grotere Urubamba. Bij het uit gaan van de kleine school kreeg ik de kans om een aantal kids op de gevoelige plaat vast te leggen. Deze dracht wordt al sinds jaar en dag door iedereen in het dorp gedragen, wat een kleurrijk beeld oplevert. Dit jongetje poseerde zonder het zelf door te hebben perfect, zijn poncho en hoedje trots dragend.

'1098090' door GekeBurger '1098090' door GekeBurger

NoorwegenNoord Noorwegen

NoorwegenNoord Noorwegen

De wegen naar het...n

GekeBurger

Onze eindbestemming in Noorwegen was de eilandgroep Vesteralen, afgelegen en dunbevolkt . Maar zo als het mij zo vaak met reizen vergaat, bleek ook nu weer: ' the destination was the journey itself'. Onderweg naar het noorden kwamen we al wildkamperend de prachtigste plekjes tegen. Deze foto nam ik toen we op de veerpont over een van de Fjorden iets boven Nationaal Park Svartisen zaten te wachten. De paarse lucht kondigde de nacht aan. Maar veel donkerder dan dit werd het niet: de middernachtzon was op volle sterkte.

'572678' door GekeBurger '572678' door GekeBurger

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Rust in het drukke...

GekeBurger

Toegegeven, het koninklijk paleis van Sevilla is niet bepaald buiten de gebaande paden. Hoe de massa's in Real Alcázar zo goed mogelijk te ontlopen? Kies eigenwijs niet voor een audioguide, maar verzamel voor je gaat je eigen informatie over het complex. Loop tegen de stroom van de audio-route in of kies geheel je eigen route. Dan heb je de ruimtes soms toch voor jezelf en geniet je nét wat extra. Want hé, dit pareltje sla je niet zomaar over, het is er prachtig.

Ik ben fan van (1)