GabeHiemstra

profiel GabeHiemstra

Naam

Gabe Hiemstra

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

17 April 2015

Mijn Motto

'Hoi!2'

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'497300' door GabeHiemstra '497300' door GabeHiemstra

NederlandZuid-Holland

NederlandZuid-Holland

Monster kwal

GabeHiemstra

Een monster kwal bij monster op het strand. Er lagen er een heleboel. Ik weet nog dat ik hier vroeger als kind rondliep en kan mij niet herinneren dat ik deze soort ooit ben tegenkomen. Ook kan ik mij niet herinneren dat er zo ontzettend veel lagen verspreid (ze liggen echt overal). Sommige, zoals deze, liggen er heel mooi bij.

'516474' door GabeHiemstra '516474' door GabeHiemstra

ZwitserlandKanton Solothurn

ZwitserlandKanton Solothurn

Witte bomen

GabeHiemstra

Deze mooie slanke witte bomen kom je door het hele gebied tegen. Vooral als de zon door deze bomen schijnt geeft het een ruim en helder gevoel terwijl je er doorheen wandelt.

Mijn fans (1)

Ik ben fan van (6)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (15)

'518802' door Mathilde '518802' door Mathilde

IndiaOdisha

IndiaOdisha

Yoginitempel Orissa

Mathilde

Vier jaar geleden maakten we een prachtige reis door Orissa. We vlogen van Delhi naar Bhubaneswar, de stad van de tempels. Er zijn er nog 400 over van de 7000 die er ooit waren. Ze stammen uit de 7e tot 13 e eeuw, een periode die getekend werd door de teloorgang van het boeddhisme en een opleving van het hindoeisme. In Hirapur bezochten we deze 9e eeuwse Chausath Yoginitempel. En de nissen staan 64 Yogini's, lagere godinnen, die, omdat ze dichter bij de mens staan, hulp kunnen bieden bij gewone dagelijkse problemen. De belangrijkste is de tienarmige Yogini, die helemaal schuil gaat achter kleurige doeken en voorzien wordt van bloemen en andere offers. In 1953 werd deze tempel pas ontdekt.

'513386' door AdriaanV '513386' door AdriaanV

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

Volle maan!

AdriaanV

Voor mij een van mijn toppers.Genomen bij volle maan met alleen het licht van een booglamp en de maan. De sfeer van twee zwijgende mannen op een plateau naast de beroemde half verzonken tempel in Varanasi is voor mij gewoon magisch!

'510033' door Neretslok '510033' door Neretslok

CanadaJasper NP

CanadaJasper NP

Maligne Lake

Neretslok

Maligne Lake, een meer in Alberta, ruim 40 kilometer ten zuidoosten van Jasper, laat zich steeds weer van een andere kant zien, afhankelijk van bewolking en zon. Wij bekeken het allemaal rustig vanaf een bootje. Er gaat niets boven varen op een mooi meer!

Mijn favoriete blogs van anderen (5)

De Japanse steden zijn zeer dicht bevolkt en dat noopt tot praktische oplossingen daar waar het om het benutten van de ruimte gaat. Dat de hotelkamers allemaal zeer klein zijn is dan nog niet zo raar... Lees meer

JapanOsaka

Het is Maandag 4 Mei. Vanmorgen zijn we in alle vroegte uit bed gegaan voor de zonsopkomst bij Bromo. Daar gaat deze blog echter niet over. Na de zonsopkomst zijn we naar Kalibaru gereden. In deze omg... Lees meer

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier