GCoomans

'1106923' door GCoomans '1106923' door GCoomans

OmanJebel Shams

OmanJebel Shams

De Pieken van Oman

GCoomans

Op de planning kamperen in de Jebel Shams. Onderweg door de bergen al zo veel verrast door de mooie uitzichten. Uiteindelijk een prachtige camping spot gevonden waarbij deze vrolijkt precies voor mijn plaatje ging staan. Hier word je toch blij van!

'1106922' door GCoomans '1106922' door GCoomans

OmanNizwah

OmanNizwah

Cultuur snuiven in...

GCoomans

Deze man was zijn dagelijkse boodschappen aan het doen in Nizwa. Een prachtig plekje in Oman waar je de echte cultuur mee krijgt. Bezoek de verschillende souqs en het mooie fort dan proef je echt de sfeer van het bijzonder vriendelijk Oman!

'569455' door GCoomans '569455' door GCoomans

ChinaHongkong

ChinaHongkong

Hong Kong view

GCoomans

De eerste dag aangekomen in Hong Kong en in een paar uur al 9,5 km gelopen omdat je niks wil missen! De stad is onwijs groot druk en echt een beleving. Dit is een van de foto’s die ik onderweg maakte tijden het wandelen door HK island. Pak de ferry richting hk island en loop tussen de hoge gebouwen door. En laat je vooral verassen door de stad!

'567087' door GCoomans '567087' door GCoomans

Costa RicaMonteverde

Costa RicaMonteverde

Snelheidsduivel

GCoomans

De mooie kleurrijke snelheidsduivel van de lucht! Kolibries zijn altijd een van mijn favoriete diertjes geweest. In Monteverde zag je er genoeg maar ze op de foto zetten is nog wel een dingetje! Ik heb er echt letterlijk uren naar staan kijken en uiteindelijk deze foto kunnen maken.

'566674' door GCoomans '566674' door GCoomans

NederlandNoord Brabant

NederlandNoord Brabant

In de achtertuin

GCoomans

Een rondje met het hondje ( aan de lijn ) bij huis ter heide in de Moer Brabant. Camera mee want soms kom je deze beauty's nog wel eens tegen! Mooie plek om mooie wandelingen te maken! Laat deze nou net ff voor een fijn plaatje gaan staan :)

'565351' door GCoomans '565351' door GCoomans

FilipijnenPalawan

FilipijnenPalawan

Do I dream?

GCoomans

Droom ik? Nee het is weer een bijzonder mooie zonsondergang in El Nido Palawan. Het stadje is niet heel groot maar er is genoeg te doen om jezelf te vermaken, maar door deze uitzichten was een hapje eten in het hostel meer dan genoeg! Hier heb ik toch wel een van de mooiste zonsondergangen gezien omdat ze iedere dag weer zo mooi van kleur waren!

'565085' door GCoomans '565085' door GCoomans

ColombiaMedellin

ColombiaMedellin

Square of lights

GCoomans

Onderweg met de free walking tour in Medellin door Real citytours kwamen we onder andere dit plein tegen. Van de zijkant vond ik het niet super bijzonder er uit zien. Maar ertussen door lopen met je hoofs omhoog kan het nog een leuk plaatje zijn! Tip: de Real city tour is echt de moeite waard!!

'563964' door GCoomans '563964' door GCoomans

ColombiaMedellin

ColombiaMedellin

Kabelbaan Medellin

GCoomans

Mijn favo stad! Hier zitten we in een van de kabelbanen omhoog naar de barrios. Deze stad is echt een aanrader! Wij verbleven er uiteindelijk 6 dagen omdat er genoeg te beleven is en er een fijne sfeer hangt! Hier ging de zon net onder en zie je de prachtige vallei extra goed.

'561819' door GCoomans '561819' door GCoomans

FilipijnenPalawan

FilipijnenPalawan

Palawan

GCoomans

Een echte bounty bestemming! Palawan heeft prachtige verborgen stranden en mooie rotsen. Maak een tour met de typische catamaran door het mooie Palawan en dan komen er dit soort plaatjes voorbij! Puur genieten!!

'561140' door GCoomans '561140' door GCoomans

ColombiaCartagena

ColombiaCartagena

Lovely lady

GCoomans

Cartagena de stad van de kleurtjes in het mooie Colombia. Iedere dag genoten van de lieve mensen, warmte en geweldige stad. Deze lieve vrouw kwamen we onderweg tegen ze stond heerlijk fruit te verkopen in tradionele kleding.

'557714' door GCoomans '557714' door GCoomans

FilipijnenLuzon eiland

FilipijnenLuzon eiland

SWEETY

GCoomans

Een ritje in een jeepney is op zichzelf al geweldig, lekker tussen de locals! Dit meisje heeft het hele ritje lekker liggen slapen en toen we uitstapte maakte ik nog even deze foto gewoon omdat ik altijd blij word van dit soort plaatjes!

'546211' door GCoomans '546211' door GCoomans

NederlandAmsterdam

NederlandAmsterdam

Amsterdam

GCoomans

Een dagje Amsterdam verveeld nooit! Lekker rondstruinen in onze eigen hoofdstad en kijken naar de mooie gevels. Zeker met een beetje zon erbij is zelfs een dagje reizen in eigen land leuk!

'544913' door GCoomans '544913' door GCoomans

Costa Rica

Costa Rica

ROAD THROUGH COSTA...

GCoomans

Alleen al door Costa Rica rijden is een geweldige ervaring! Alles is zo prachtig groen en je ziet zoveel moois onderweg. Grote kleurige vrachtauto's of juist weer kleine mini busjes met locals je komt van alles tegen. De wegen zijn er uitstekend en ook echt een gevoel van vrijheid om zelf door het land te kunnen rijden. Ik heb me geen seconde verveeld in de auto!

'544765' door GCoomans '544765' door GCoomans

Groot-Brittannië

Groot-Brittannië

London Eye

GCoomans

Wandelen op de boulevard bij London Eye, heerlijk weer en daar schoot ik dit plaatje. Het is een flink reuzenrad en zo met de blauwe achtergrond vroeg het om een mooi plaatje. Toffe stad London een zekere aanrader!

'543271' door GCoomans '543271' door GCoomans

FilipijnenPalawan

FilipijnenPalawan

Palawan Sunset

GCoomans

Als je maar lang genoeg wacht word en bij zonsondergang in El Nido een heleboel aan je getrakteerd! Iedere avond een feestje als je van deze prachtige zonsondergangen mag genieten!!

'542954' door GCoomans '542954' door GCoomans

NicaraguaGranada

NicaraguaGranada

LOCALS

GCoomans

Struinend door Granada vind ik dit altijd van die fijne momentjes! De locals bezig met hun dagelijkse dingen. Hier kon je wat lekker fruit kopen en dat was erg lekker!!

'541965' door GCoomans '541965' door GCoomans

Costa RicaPuntarenas

Costa RicaPuntarenas

Tree life

GCoomans

Werkelijk alles wat je in Corcovado park tegenkomt vond ik prachtig en interessant! Alles is zo groen en alles houd elkaar in verbinding. Hier zie je de wortels van een andere boom op de stam naar boven klimmen.

'541816' door GCoomans '541816' door GCoomans

NicaraguaCorn Eilanden

NicaraguaCorn Eilanden

Awesome Beach

GCoomans

Het pareltje van Nicaragua Little Corn island. Aan de ene kant vind je het "centrum" waar je de restaurantjes en barretjes kan vinden aan het strand, en de aankomst pier. Helemaal aan de andere kant vind je het mooiste strand van Little Corn. Denk aan wijvende palmbomen, helder blauw water en een hele relaxte sfeer. Op dit strand vind je een klein barretje met hemelse cocktails en lekkere hapjes. Zeker een aanrader een dagje tot rust te komen.. voor mij was Little Corn island een waar paradijsje!

'541584' door GCoomans '541584' door GCoomans

NicaraguaLeon

NicaraguaLeon

Vulkaan Cerro Negro

GCoomans

Op naar Cerro Negro DE vulkaan waar je kan VULKAANBOARDEN! Het is de enige vulkaan waar je deze gave activiteit kan doen en dus stond dit bovenaan ons lijstje! Zo ongeveer bij elk hostel kun je een tour boeken en kun je met een groep in jeeps naar de vulkaan. Eenmaal daar krijg je een grote fles water en een rugzak met beschermende kleding en bril. Na de uitleg krijg je ook je board nog mee en dan mag je in een klein uurtje de vulkaan op klimmen. Wat ik totaal niet had verwacht was dat deze vulkaan zo mooi was, vele kleuren en contrasten en dus een hele mooie tocht naar boven! Tja en dan gewoon kleding aantrekken en een voor een naar beneden op je board en natuurlijk zo hard mogelijk ;) Mocht je Leon bezoeken en hou je van wat spanning dan is dit een zekere aanrader!

'541466' door GCoomans '541466' door GCoomans

NicaraguaCorn Eilanden

NicaraguaCorn Eilanden

SUNSET

GCoomans

Aan het prachtige strand van Little Corn Island nog even lekker luieren in je hangmat en dan getrakteerd worden op deze zonsondergang! Do i need to say more?

'540614' door GCoomans '540614' door GCoomans

NicaraguaCorn Eilanden

NicaraguaCorn Eilanden

Little Corn Island

GCoomans

Genoten ten top op Little Corn Island. Wat zijn de mensen er super lief en er hangt een geweldige sfeer! Je vliegt vanuit de hoofdstad van Nicaragua naar Big Corn voor ongeveer 160 euro. Vanuit Big Corn ga met je voor een paar euro naar Little Corn island. Een waar paradijsje! Bij aankomst bij de steiger is er eigenlijk maar 1 pad wat je kan volgen naar alle accomodaties, vaak staan er ook al mensen om je daar mee naar toe te nemen. Er is geen vervoer op het eiland hooguit wat locals op een fiets. Dit mooie stuk paradijs van de foto vind je als je de pad richting baseball veld volgt. Dit veld steek je letterlijk over ( zelfs als ze spelen op zondag ) waar je een smal padje helemaal uit loopt tot je uiteindelijk aan de mooiste kant van het eiland uit komt!

'540287' door GCoomans '540287' door GCoomans

Costa RicaPuntarenas

Costa RicaPuntarenas

Early morning

GCoomans

In de vroege ochtend rond 6 uur op weg naar Corcovado national park. Hier zie je de mist nog uit het woud trekken en de zee op gaan. Savonds trekt de mist weer het woud in, ik heb heel stil alleen maar zitten genieten van dit mooie uitzicht!

'539945' door GCoomans '539945' door GCoomans

Groot-BrittanniëLonden

Groot-BrittanniëLonden

London eye

GCoomans

Druk druk druk op weg naar London eye, de hele stad te voet bezichtigen mede dankzij het prachtige weer. Eenmaal bij het reuzenrad van wel 135 meter straalde het zonnetje mooi door de bomen en schoot ik deze foto.

'539827' door GCoomans '539827' door GCoomans

NicaraguaLeon

NicaraguaLeon

CATHEDRAL LEON

GCoomans

Onze eerste dag in Leon, en een ding wat ik echt wilde zien was het dak van de grootste kathedraal van midden Amerika de CATHEDRAL DE LEON. Binnen een kijkje genomen en daarna aan de achterkant van de kathedraal in een smal gangetje een stukje naar beneden een kaartje gekocht voor entree op het dak. Op naar de smalle trappen naar boven, schoentjes uit voordat je erop mag en dan WAUW! Ik had me ervoor echt wel bedacht dat het mooi was maar ik was echt verrast! Alles is mooi wit en ook de lucht was deze dag een plaatje. Hij staat zeker niet voor niks op de wereld erfgoed lijst! Een zeker must see als je in Leon bent.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier