Fotografie1234

profiel Fotografie1234

Naam

Danielle van Doorn

Reviews

0

Foto's & tips

38

Blogs

1

Lid sinds

29 July 2016

Over mij

Mijn naam is Danielle van Doorn. ik heb al een hoop reizen gemaakt in de loop der jaren.
Ik hou enorm van fotograferen in steden. Ik heb het geluk dat ik een lieve opa heb,
die mij al een aantal jaren meeneemt naar verschillende steden binnen Europa.
Ik ben ook met mijn nichten naar Parijs geweest en met mijn moeder naar Rome en Barcelona.
Ik ben nu 20 jaar, ik hoop nog vele steden, landen te zullen gaan bezoeken.
Ik vind het leuk om de foto's die ik maak te delen met andere.
Mijn profielfoto is gemaakt door mijn moeder. Ik zocht voor een geschikte foto voor mijn EP, die ik wilde gaan uitbrengen.
Naast dat ik fotografeer maak ik namelijk ook muziek. Ik schrijf eigen nummers.

Als je foto's van me wilt gebruiken, ben ik vereerd, vraag wel eerst even om toestemming :)

Over mijn camera

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (38)

'535405' door Fotografie1234 '535405' door Fotografie1234

TsjechiëPraag

TsjechiëPraag

Langste Roltrap, metr

Fotografie1234

Dit is de roltrap van het metrostation Námestí Míru in Praag, de langste van Europa. Met een snelheid van 9 km per uur zoef je 100 meter naar beneden.

'537267' door Fotografie1234 '537267' door Fotografie1234

DuitslandWürzburg

DuitslandWürzburg

Vesting Marienberg...

Fotografie1234

Op een heuvel aan de rand van de stad Würzburg bevindt zich de vesting Marienberg. Van 1253 tot 1719 resideerden hier de prins-bisschoppen van Würzburg, totdat ze naar de Residentie verhuisden. Het werd ontworpen door Balthasar Neumann. Deze foto is vanuit de hoftuin gemaakt, op de achtergrond zie je de stad Würzburg.

'535212' door Fotografie1234 '535212' door Fotografie1234

TsjechiëPraag

TsjechiëPraag

Praag Spaanse...Synag

Fotografie1234

Thema: Sensational Cities. Praag, Josovov, Spaanse Synagoge. In de wijk Josovov in praag staat de Spaanse Synagoge, dit is na mijn mening de mooiste synagoge van Praag. Als je binnenin de synagoge staat en je kijkt naar boven dan zie je een magisch mooi plafond.

Laatste blogs (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (6)

'548051' door Fotografie1234 '548051' door Fotografie1234

MexicoPlaya del Carmen

MexicoPlaya del Carmen

Zie je me?

Fotografie1234

Hier ben ik hoor. Ik ben misschien een kleintje vergeleken met mijn vader en moeder neusbeer maar ik wil wel graag op de foto hoor. Zie je me?

'535530' door Mathilde '535530' door Mathilde

Iran

Iran

Mullah in Qom

Mathilde

De stad Qom is een heilige stad voor sjiitische moslims. Vanaf de 7de eeuw was het een heel belangrijk sjiitisch bedevaartsoord. In 816 stierf Fatima, de zus van de achtste Imam Reza, in deze stad, op doorreis naar haar broer in Mashad. Door haar mausoleum nam de faam van Qom toe. Van ver ziet je de gouden koepels en sierlijke minaretten van het heiligdom. Qom was ook de plek waar ayatollah Khomeini jarenlang woonde, studeerde en islamitisch onderwijs gaf. Onder leiding van een Mullah kan je het indrukwekkende complex met minaretten, gouden koepels, mooie binnenplaatsen en prachtig tegelwerk / mozaiek in Qom bezoeken. Het mausoleum van Fatima is niet toegankelijk voor niet-moslims.

'535388' door Photofreak '535388' door Photofreak

EthiopiëLalibela

EthiopiëLalibela

Verborgen plekje

Photofreak

Deze man heeft een bijzonder plekje gevonden om de bijbel te lezen. Wel lekker rustig en voor mij een mooi fotomoment. Ik vind het onvoorstelbaar dat deze kerken in de 13e eeuw gebouwd zijn. Met of zonder engelen(zie tekst foto 'kerken Lalibela'), ik vind het knap hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen.

Community-updates

NIEUW MAANDTHEMA VAN START!

01-07-2021 We trappen af met het thema voor juli: Wildlife in tijden van corona. En onthoud: de begeleidende tekst zal een belangrijke rol spelen in de beoordeling! Lees alles over de wedstrijd

STEM OP JOUW FAVORIETE WERELDWONDER EN WIN


29-06-2021 In ons dubbeldikke jubileumnummer lichten we maar liefst 101 nieuwe Wereldwonderen uit: plekken en ervaringen die nog buiten de gebaande paden liggen en op jouw (duurzame) bucketlist thuishoren. Maar welk wonder is nu eigenlijk jouw favoriet? Wordt het het Noorderlicht, de Rotskerk van Lalibela of de molens van Kinderdijk? Breng je stem uit en win een van de honderd topprijzen!

DREAMER666 WINT DE WERELDWONDER-FOTOWEDSTRIJD


29-06-2021 'Welk bouwwerk of door de mensen gemaakte plek zou de titel Nieuw duurzaam Wereldwonder moeten dragen?' Die vraag stelden we jullie zo'n twee maanden geleden. We kregen tal van foto's binnen van de meest prachtige bestemmingen - waarvan je een aantal terug kunt vinden in de dubbeldikke jubileumeditie van Columbus die nu in de winkels ligt! Een van die plekken is Bagan, een stad die met recht een Wereldwonder genoemd mag worden. Bagan werd door meerdere mensen genomineerd, maar Dreamer666 blies ons met haar foto omver en mag daarom voor Columbus op reportage. Gefeliciteerd, Jessi!

DE DUBBELDIKKE JUBILEUMEDITIE VAN COLUMBUS IS UIT!


29-06-2021 Toen Columbus Travel in 2005 werd opgericht, hadden we nooit kunnen bevroeden dat we 16 jaar later maar liefst 100 edities verder zouden zijn. 101 eigenlijk, want we vieren het heuglijke feit met een dubbeldik nummer: editie 100 vol nieuwe wereldwonderen en editie 101: een Familyspecial met 101 bijzondere reizen met kinderen. Heb je hem nog niet in huis? We geven vier weken lang 25 exemplaren van deze collectible jubileumeditie weg! Hebben? Doe mee!

week 30 | Community-toppers

Tranøy Fyr door DREAMER666
Tranøy Fyr. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Tranøy Fyr door Dreamer666
2. Review: Huila, Colombia door Travelbag
3. Communitylid van de week: John Heeneman
4. Nieuwkomer: Matijs

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN JULI: WILDLIFE IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van juli is: wildlife. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN VAKANTIE NAAR KROATIË

Turkooizen zeewater, dramatische kustlijnen, schilderachtige middeleeuwse dorpjes en prachtige natuur: Kroatië is the place to be en er valt nog zó ontzettend veel te ontdekken! Wij zijn op zoek naar jullie ontdekkingen. Deel je mooiste Kroatië-foto met tip en wie weet sturen we jou terug op vakantie! Doe mee >

WIN EEN VERBLIJF IN HET SANI RESORT IN GRIEKENLAND

Doe de Grote Griekse Kennisquiz en maak kans op een verblijf in het vijfsterren Sani Resort in Kassandra, verkozen tot het beste luxe ecoresort ter wereld. Het resort, met een prachtlocatie bij geurige dennenbossen, gouden zandstranden en het kristalheldere water van de Egeïsche Zee, nodigt uit tot buitenactiviteiten voor het hele gezin. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik