Feikosmith

profiel Feikosmith

Naam

FK Smith

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

27 June 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Fiji

Fav. stad

Barcelona

Over mij

Momenteel leef ik in Lissabon, waar ik erg van de stad geniet en de omgeving steeds meer aan het verkennen ben. Surfen is mijn nieuwe sport geworden, dus daar gaat ook de nodige tijd in zitten. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om de stranden, de stad met al haar wijken en de lokale genuchten te leren kennen.

Mijn Motto

'Enjoy the world and share the love.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3300

Overige

Naast mijn DSLR heb ik nog een drone (Blade Chroma) met daaronder een camera. Hij maakt foto's van 16 megapixel en filmt HD. Verder maak ik mijn foto's (en filmpjes) met mijn telefoon Huawei P8 Lite.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'320065' door Feikosmith '320065' door Feikosmith

SpanjeIbiza

SpanjeIbiza

Noord Ibiza

Feikosmith

Dit is een prachtig plaatje van het heldere water en de prachtige rotsige noordkant van Ibiza. Dit is een detail van Cala Portinatx waar het puur genieten is.

'460500' door Feikosmith '460500' door Feikosmith

BelgiëAntwerpen

BelgiëAntwerpen

Galerie De Zwarte...P

Feikosmith

In Antwerpen liepen wij per ongeluk langs de galerie 'De Zwarte Panter' waar toentertijd een expositie was van Tom Liekens. Een super mooie galerie en wij werden erg verrast door de kunst van Tom Liekens. Zeer bijzondere schilderijen!

'460496' door Feikosmith '460496' door Feikosmith

BelgiëAntwerpen

BelgiëAntwerpen

Sint-Paulusparochie

Feikosmith

Laatst een dagje Antwerpen gedaan met de trein vanuit Leiden (2 uur en je bent er). Meerdere kerken tegen gekomen die dicht waren of waar je voor moest betalen. De Sint-Paulusparochie echter is heeft gratis toegang. Naast de kerk ligt een prachtige beeldentuin. In de tuin staan de profeten die over Jezus hebben geprofeteerd aan de rechterkant, Jezus en zijn lijdensweg achterin en mensen uit zijn leven aan de rechterkant. Daarnaast is in de kerk ook veel mooie symboliek te zien.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier