Feikosmith

'486043' door Feikosmith '486043' door Feikosmith

Nederland

Nederland

Oranje bal

Feikosmith

Een mooie testfoto met mijn nieuwe camera die me wel beviel. Door de 30x optische zoom kan je heel wat leuke foto's maken die ik eerst nog niet kon maken. Gewoon tijdens werk, in Wormer deze keer.

'460500' door Feikosmith '460500' door Feikosmith

BelgiëAntwerpen

BelgiëAntwerpen

Galerie De Zwarte...P

Feikosmith

In Antwerpen liepen wij per ongeluk langs de galerie 'De Zwarte Panter' waar toentertijd een expositie was van Tom Liekens. Een super mooie galerie en wij werden erg verrast door de kunst van Tom Liekens. Zeer bijzondere schilderijen!

'460496' door Feikosmith '460496' door Feikosmith

BelgiëAntwerpen

BelgiëAntwerpen

Sint-Paulusparochie

Feikosmith

Laatst een dagje Antwerpen gedaan met de trein vanuit Leiden (2 uur en je bent er). Meerdere kerken tegen gekomen die dicht waren of waar je voor moest betalen. De Sint-Paulusparochie echter is heeft gratis toegang. Naast de kerk ligt een prachtige beeldentuin. In de tuin staan de profeten die over Jezus hebben geprofeteerd aan de rechterkant, Jezus en zijn lijdensweg achterin en mensen uit zijn leven aan de rechterkant. Daarnaast is in de kerk ook veel mooie symboliek te zien.

'320065' door Feikosmith '320065' door Feikosmith

SpanjeIbiza

SpanjeIbiza

Noord Ibiza

Feikosmith

Dit is een prachtig plaatje van het heldere water en de prachtige rotsige noordkant van Ibiza. Dit is een detail van Cala Portinatx waar het puur genieten is.

Community-updates

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >