Feathergraphy

10
Verenigde Staten Kauai
Feathergraphy was hier 31 May 2015
Kauai is mijn -all time favorite- eiland. Het eiland is relatief rustig en de Hawaïaanse vibes voel je overal. Het ligt er voornamelijk aan waar je heen gaat op het eiland en in welke weersomstandigheden je bevind of er veel mensen op een plek zijn. Als je wat vroeger op pad gaat kun je vak het rijk voor jezelf hebben. En wij gingen bijvoorbeeld op een aardig regenachtige dag de Na Pali coast hiken en hadden bijna de trail, het strand en de waterval helemaal voor ons zelf.
Regio
  • Onder bepaalde weersomstandigheden kan je zelfs drukke plekke voor jezelf hebben
  • Geweldige natuur
  • Relatief rustig eiland
  • Doet haar naam eer aan: Garden Island
  • Weet geen minpunt te bedenken
Review geplaatst op 2019-11-11
9
Canada Parker-ridge-trail
Feathergraphy was hier 31 Jul 2019
Geweldige locatie om een tijd te hiken. We gingen 'S ochtends vroeg op pad en daardoor was het heel rustig. Toen we terugkwamen stonden er al wel wat meer auto's. Overigens wordt het relatief rustig gehouden daar door een maximum aan parkeerplaatsen. Het is een stevige hike naar boven, maar je wordt rijkelijk beloond met een glacier die in de zomer smelt en een ijsblauw meer als resultaat met zich mee brengt. In de zomer zie je ook in de verte een aantal watervallen door de smeltende glacier. Het landschap is op zichzelf al adembenemend. Zeker een aanrader om dit pad te nemen als je door Nationaal park Banff rijd! Let wel op dat je vroeg gaat, zodat je toch het pad voor je zelf hebt.
Wandelroute Meer Activiteit Natuurgebied Highlight
  • Rustig in de ochtend
  • Uitdagende hike
  • Adembenemend landschap
  • Stevige hike. Mensen met knieproblemen kunnen het zwaar krijgen
Review geplaatst op 2019-11-11
7
Verenigde Staten Yellowstone NP
Feathergraphy was hier 31 Aug 2019
Yellowstone is op zichzelf een geweldig mooi park en voldoet aan de verwachtingen qua natuur. Maar qua toeristen zul je hier je best moeten doen om rustige plekjes te vinden. Midden op de dag kan je gewoon in een file terechtkomen op de weg en bij de hoofd bezienswaardigheden sta je soms in een menigte waar je u tegen zegt. Maar het goede nieuw is als je vroeg in de ochtend komt en buiten de gebaande paden komt, kun je rustig je gang gaan. Wij kwamen 's ochtends vroeg bij de Noord-Oostelijke ingang erin (Die is op veel momenten rustiger dan de zuidelijke ingang) En door het tijdstip was er bijna nog niemand op de weg en konden we rustig bizons fotograferen. Geweldige ervaring, zeker aan te raden! Ook bij een bekende waterval 'the tower falls' was het enorm druk. Alleen ik heb daar een pad gevonden wat niet meer in gebruik was bij de gewone toerist, maar voor de avonturier nog wel gebruikt kon worden. Ik heb het gehele pad (zover je het nog een pad kon noemen) geen mens tegengekomen.
Highlight
  • Heel divers in natuur en super mooi
  • Als je goed kijkt kun je wat rustigere paden vinden
  • Geweldige kudde bizons
  • Bij een vroegertje kun je nog rustige wegen vinden
  • De hoofd bezienswaardigheden worden overspoelt met toeristen
  • Drukke wegen. Opletten met spitsuren
Review geplaatst op 2019-11-11

Community-updates

EDITIE 104 | NATUURREIZEN & WILDLIFE-TIPS

01-11-2021 Columbus Travel editie 104 ligt vanaf vandaag in de winkels! Je wordt getrakteerd op de beste wildlifetips en we nemen je mee naar Costa Rica, het Zwarte Woud, Kenia en Roemenië to name a few. En ook in deze editie vind je traditiegetrouw de prachtigste communityfoto's, dit keer van AMeerakkerAGrotewalDeerikDreamer666
Ellen69 en Henk Vanetie. Bekijk de editie hier >

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

01-11-2021 Het maandthema van oktober - portretten - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Marco met je prachtige liefdesfoto uit Italië! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 47 | COMMUNITY-TOPPERS


Hoe geraak je in Brooks Falls. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Hoe geraak je in Brooks Falls door Dreamer666
2. Review: Fiordland in Nieuw-Zeeland door Myrthe Levels
3. Communitylid van de week: Henk Vanetie
4. Nieuwkomer: Aylawilbrink

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: NATUURPARKEN TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van november is: natuurparken. Lees meer over de wedstrijd >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

DOE DE ISRAËL-QUIZ EN MAAK KANS OP GAVE PRIJZEN!

Sifnos, Griekenland

Van inspirerende steden tot Bijbelse landschappen en van Tel Aviv tot aan de Rode Zee: in Israël raak je nooit uitgekeken. Ontdek hoeveel jij weet van dit eeuwenoude land en sleep een van de drie te gekke reisprijzen in de wacht! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik