Fabiennetravels

profiel Fabiennetravels

Naam

Fabienne Koeleman

Reviews

0

Foto's & tips

10

Blogs

1

Lid sinds

09 December 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Maleisië

Fav. stad

Amsterdam

Over mij

Hey, Ik ben Fabienne.
Leuk dat je op mijn profiel kijkt!
Ik ben 14 jaar en ik woon in Amsterdam.
Ik vind reizen heel erg leuk. Ik ga ook elke vakantie op vakantie en mijn ouders willen graag ver, zodat ze lekker kunnen ontspannen. Maar eigenlijk doen we heel veel op vakantie want ja als je daar dan toch bent ga je niet elke dag je boek lezen, zegt mijn moeder altijd. Ik vind dat wel leuk om altijd op vakantie te gaan ik heb dus nu best veel van de wereld gezien.
Het leukste land vind ik Maleisie. Je kan daar zo lekker snorkelen en er is ook super veel moois te zien! Ook vind ik Noorwegen en Zweden heel mooi. Ik ben daar afgelopen zomer geweest en het was geweldig.

Ik hoop dat jullie mijn foto's, tips en andere dingen leuk vinden!

 

15 reactie(s) bij "Fabiennetravels"

 • profile image comment

  Gefeliciteerd met de nieuwkomer titel, gr. Ron

  Door ronderegt • geplaatst op 2015-12-18 18:33:02
 • profile image comment

  Hoi Fabienne... Heerlijk dat je blijkbaar net als je ouders het reisvirus te pakken hebt. Hopelijk je voldoende vrije tijd van school om je op RR te storten. Want eenmaal bezig zijn we meestal niet te stoppen. Veel plezier met de site.

  Door Jan10e • geplaatst op 2015-12-18 08:44:21
 • profile image comment

  Nieuwkomer v/d gefeliciteerd. Leuke start, dat er nog veel moois mag volgen. gr, Erik

  Door deerik • geplaatst op 2015-12-17 22:12:17
 • profile image comment

  Hallo Fabienne. Gefeliciteerd als nieuwkomer van de week. Mieke

  Door MiekeDeHaas • geplaatst op 2015-12-17 20:35:36
 • profile image comment

  Hoi , Gefeliciteerd met je titel RR van de week.m Groet ferdi

  Door vulture1960 • geplaatst op 2015-12-17 19:36:44
 • profile image comment

  Hoi Fabienne, van harte gefeliciteerd met je titel nieuwkomer van de week. Van harte welkom op de site! Groetjes, Erik

  Door ejbaaijens • geplaatst op 2015-12-17 19:20:14
 • profile image comment

  Hoi Fabienne, welkom op deze site en meteen nieuwkomer van de week. Geniet van deze leuke site ! groetjes, Hans

  Door hansdewildt • geplaatst op 2015-12-17 18:59:02
 • profile image comment

  Welkom en gefeliciteerd met je eretitel Nieuwkomer van de Week. vr gr Rein

  Door pensionado • geplaatst op 2015-12-17 17:48:08
 • profile image comment

  Hoi Fabienne, Welkom op de site! Gefeliciteerd als nieuwkomer van de week Groetjes Wies

  Door WKerkhof • geplaatst op 2015-12-17 16:57:36
 • profile image comment

  En nu nog Nieuwkomer van de week. Gefeliciteerd!

  Door corriedewinter • geplaatst op 2015-12-17 16:10:44
 • profile image comment

  Welkom en leuk dat je nieuwkomer van de week geworden bent Groetjes ina

  Door wisseschout • geplaatst op 2015-12-17 16:08:55
 • profile image comment

  Welkom op onze site Fabienne! Je bent bij deze uitgeroepen tot Reireporter van week 50! Lekker actief al aan de slag gegaan. We zijn benieuwd naar nog meer reis-ervaringen. Gefeliciteerd!

  Door REDACTIE • geplaatst op 2015-12-17 16:04:40
 • profile image comment

  Hallo Fabiennetravels. Welkom op de site. Alle begin is moeilijk. Wanneer je wil reageren naar iemand moet je op haar naam klikken en daar je bericht schrijven. Dan weet je zeker dat het gelezen wordt. Nu staat je reactie naar Corrie op je eigen homepage, Succes en veel plezier op de site. Mieke

  Door MiekeDeHaas • geplaatst op 2015-12-14 17:51:03
 • profile image comment

  dankjewel! @corriedewinter

  Door Fabiennetravels • geplaatst op 2015-12-13 14:04:05
 • profile image comment

  Dag Fabienne, Welkom bij de Reisreporters. Geniet op deze leuke site. Hartelijke groet, Corrie

  Door corriedewinter • geplaatst op 2015-12-10 12:38:32

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (10)

'514754' door Fabiennetravels '514754' door Fabiennetravels

MaleisiëPerhentian Islands

MaleisiëPerhentian Islands

Een weekje alleen maa

Fabiennetravels

Ik was in de zomervakantie 2014 in Maleisie geweest ( Zie vorige foto ) We hebben daar veel verschillende dingen gedaan. Onder andere zijn we naar Perhentian islands geweest. Je gaat daar met een hele harde speedboot naar toe. Als je daar aankomt kom je op een lange steiger ( waar wij waren dan). Je ziet de vissen onder je wegzwemmen in alle kleuren! Ik had bijna nog nooit zulke mooie vissen gezien! Als je je spullen in de eenvoudige maar goede hutjes hebt gelegd ga je eigenlijk vrijwel meteen zwemmen en snorkelen! Het eerste wat ik daar zag was een rog van anderhalf meter lang! Ik schrok heel erg en durfde eigenlijk niet meer het water in, haha. We vroegen het aan de mensen daar en ze zeiden dat het hele aardige roggen zijn. Ik moest even wennen maar ze zwommen heel rustig weg dus er was totaal niks engs aan! De onderwater wereld is daar zo super mooi dat je de hele dag wel zou willen snorkelen en dan nog niet stoppen. Maar je verbrand wel snel dus goed insmeren ( tip! ;) ) Als je wat verder dan zwemt dan het koraal dan zie je als je geluk hebt nog een schildpad!

'515130' door Fabiennetravels '515130' door Fabiennetravels

Zweden

Zweden

Western rijden in...Z

Fabiennetravels

Ik was deze zomervakantie (2015) in Zweden en Noorwegen. We zijn eerst naar zweden gegaan. We overnachten daar op een mini camping van een nederlandse vrouw en een zweedse man. Het is een soort Amerikaanse ranch ( de Sundance Rnach ) maar ook heel zweeds. je kan daar allemaal avontuurlijk dingen doen zoals op een quad door de bergens scheuren of met een kano op de brede rivier. Maar het allerleukste is dat er elke dag een grote buitenrit is met de paarden. Ze rijden daar western en dat is heel leuk. Zelf rijd ik thuis dressuur dus ik vond het wek even wennen maar je leerthet zo en het is totaal niet moeilijk. Ik zat elke dag op Smeagel en hij was super lief. De baas van de ranch wist dat ik hem zo leuk vond dus vandaar deelde ze mij altijd op hem in. Op vrijdag is er een buitenrit van 5 uur, dan ga je naar het meer rijden, op de paarden ( 2 uur) daar ga je met de paarden zwemmen en barbequen. Dat is echt super leuk. Daarna als de paarden opgedroogd zijn en gegeten hebben en iedereen klaar is ga je weer etrug rijden. Je kan er heel makkelijk met de auto naar toe dus de ouders kunnen daar dan naar toe en dan komen de kinderen met de paarden ( grote mensen kunnen ook gewoon paardrijden hoor ) maar zo ging het bij ons! Super leuke vakantie als je van avontuur houd maar nog leuker als je paardenfan bent!

'519561' door Fabiennetravels '519561' door Fabiennetravels

SurinameJungle

SurinameJungle

In de surinaamse...ju

Fabiennetravels

Heey, ik ben de afgelopen 6 weken niet op deze site gweest.. Dat kwam onder andere door dat ik druk was met school maar ook omdat ik op vakantie was! We waren naar Suriname! Mijn oom woont daar in Paramaribo. We hebben 2 weken bij hem gelogeerd. We zijn de eerste 2 nachten in zijn huis gebleven om een beetje bij te komen en te wennen. Daarna zijn we naar het binneland gegaan. We waren daar in het Anaula Resort. Je ging daar per boot naar toe. Samen met alle tassen & koffers, maar ook met een bank, een oven, een paar stoelen en heel veel eten! Het was heel leuk om te zien hoe dat in de boten word gepropt met ons er bij! Eenmaal daar aangekomen kregen we een welkoms drankje. Het was daar heel mooi en een hele gezellige sfeer. Bij de volgende foto zet ik meer over het resort (voor mensen die daar interesse in hebben!) Groetjes Fabienne

Laatste blogs (1)

Ik ben afgelopen meivakantie in Turkije geweest. We waren daar 11 dagen. Eerst waren we 4 dagen bij Pamukelen. Dat zijn witte kalkrotsen met allemaal warme lichtblauwe badjes. Daar mag je ook in ligge... Lees meer