Estraathof

profiel Estraathof

Naam

e straathof

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

06 March 2011

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'537187' door Estraathof '537187' door Estraathof

BoliviaSalar de Uyuni

BoliviaSalar de Uyuni

Roadtrip Bolivia

Estraathof

Een avontuurlijke manier om de Salar de Uyuni te verkennen is door een 5 daagse roadtrip per jeep met chauffeur te doen. Je rijdt langs uitgestrekte vlakten, ziet mooie vergezichten. Prachtige meren in allerlei kleuren vol met flamingo's. En je ervaart het echte primitieve Boliviaanse leven door midden in de woestijn te overnachten in kleine dorpen.

'480246' door Estraathof '480246' door Estraathof

IndonesiëSumatra

IndonesiëSumatra

Duiken en relaxen op.

Estraathof

Ga naar Pulau Weh. Dit is een tropisch eilandje in het noorden van Sumatra. De perfecte locatie om uit te rusten, te duiken en de locale bevolking te leren kennen. Er zijn weinig toeristen op het eiland en het duiken is er prachtig, met een beetje geluk tref je hier de manta ray! Vanuit Medan kan je vliegen(45 min) naar Aceh of met de nachtbus(14 uur). Vanuit Aceh neem je de ferry naar Pulau weh dit duurt ongeveer een uur. Er zijn veel hotelletjes/guesthouses op Iboih beach, hier zijn ook de duikscholen te vinden.

'371473' door Estraathof '371473' door Estraathof

IndonesiëBorobudur

IndonesiëBorobudur

Zonsopkomst Borobodur

Estraathof

Mn gids neemt me mee de bergen in om de zonsopkomst vanaf een andere plek de zien dan alle toeristen die op een hoopje op de borobodur staan. De borobodur is haast niet te zien omdat in de vallei een dikke mistlaag is opgetrokken. Dit zorgt wel voor een prachtig gezicht. Op de achtergrond is de merpati vulkaan te zien.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier