Erminio

profiel Erminio

Naam

Erminio Ballerini

Reviews

0

Foto's & tips

11

Blogs

0

Lid sinds

04 February 2013

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

A-77

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "Erminio"

 • profile image comment
  Door Suuzer• geplaatst op 27 Jan 2014 | 19:26:39

  Hahahah, bedankt! ;-)
  Hoop gauw weer wat mooie foto's van je te zien!!!

  Bericht aangepast op 14:29:51
 • profile image comment
  Door Ejbaaijens• geplaatst op 04 Feb 2013 | 18:52:21

  Beste Erminio,
  van harte welkom als reisreporter! Veel plezier bij het bekijken en beoordelen van foto's, tips en verhalen! Jouw eerste foto is een mooie en indrukwekkende binnenkomer. Ben benieuwd naar je volgende.
  Groet, Erik

  Bericht aangepast op 08:36:53
 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 26 Oct 2014 | 13:52:11

  Hoi Erminio, leuk dat je zo lekker bezig bent met het plaatsen van foto's. Alleen kun je er beter niet veel meer dan 3 per dag plaatsen, anders krijgen ze niet de aandacht die ze verdienen. Foto's die nog niet gewaardeerd zijn kun je zelf nog verwijderen om ze op een later tijdstip te plaatsen. gr. Anita

  Bericht aangepast op 23:09:59

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (11)

'451343' door Erminio '451343' door Erminio

JapanFukuoka

JapanFukuoka

Fukuoka tower

Erminio

Fukuoka Tower is een 234 meter hoge toren gelegen in Momochihama, Fukuoka, Japan. Het is de hoogste toren in Japan bij de zee. Fukuoka Tower werd voltooid in 1989. Het werd ontworpen door Nikken Sekkei. Het werd gebouwd op drooggelegd land uit Hakata Bay.

'451333' door Erminio '451333' door Erminio

JapanNara

JapanNara

Verstilde...waterdrup

Erminio

Natuurlijke waterbron bij de Nigatsu-d? in Nara, Japan en ligt op de helling van de Wakakusa berg. De Nigatsu-d? is een van de belangrijke tempels van T?dai-ji.

'451340' door Erminio '451340' door Erminio

JapanHonshu west

JapanHonshu west

Tsubo-shozoku

Erminio

Moeder en dochter gekleed in een tsubo shozoku in Miyajima. Een tsubo shozoku is de reiskleding van de Japanse aristocratie tijdens de Heian periode, zo'n 1000 jaar geleden.

Ik ben fan van (1)

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik