Ellendroppert

profiel Ellendroppert

Naam

Ellen Droppert

Reviews

0

Foto's & tips

42

Blogs

0

Lid sinds

14 September 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. stad

Iedere stad heeft zo zijn charme

Over mij

Veel van Europa gezien, minder van de rest van de wereld, maar mijn verlanglijstje is nog erg groot! Ik heb een enorme reislust, iedere foto die ik zie, zou ik in het echt willen zien. En alles (oke, bijna alles) wat ik zie tijdens het reizen, wil ik vastleggen op de foto.

Mijn Motto

'Ontdekken, ervaren en genieten!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 700D

Overige

Sigma 18-200mm

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (42)

'447946' door Ellendroppert '447946' door Ellendroppert

RwandaKivumeer

RwandaKivumeer

Mooi plekje bemachtig

Ellendroppert

Oh wat zat ze daar toch heerlijk. Alles kon ze overzien op haar plekje. Maar die blanken waren natuurlijk wel heel erg interessant. Aan het einde van onze mountainbiketocht belanden we op dit strandje bij een klein dorpje, heerlijk om daar even bij te komen.

'447936' door Ellendroppert '447936' door Ellendroppert

OegandaRwenzori 

OegandaRwenzori 

Wilhelminaatjes in de

Ellendroppert

Wilhelmina pepermuntjes uitdelen is sowieso een succes. Maar in Afrika geeft het wel hele leuke plaatjes, die donkere koppies met die witte pepermuntjes. En dan niet in 1x in de mond, maar nee, zo af en toe een likje, genieten!

'447874' door Ellendroppert '447874' door Ellendroppert

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

Oud en wijs, maar nog

Ellendroppert

Terwijl we naar het NP Masai Mara reden, werden we uitgenodigd door deze Masai mensen. Oké, een beetje toeristisch was het wel, maar toch zeker leuk om een even een kijkje te hebben genomen bij de bevolkingsgroep.

Ik ben fan van (14)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (17)

'251699' door Pkoelewijn '251699' door Pkoelewijn

GriekenlandRhodos

GriekenlandRhodos

Zicht op de baai van.

Pkoelewijn

Wandelend over de Kali Strata (goede weg), een trapstraat met 400 treden, in Simi, de hoofdstad van het gelijknamige eilandje, krijg je prachtige uitzichten op de baai en op de stad. (Zie ook mijn tip: Excursie naar Simi).

'246863' door Imaginature '246863' door Imaginature

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

Crossing

Imaginature

7 dagen gewacht op het moment dat duizenden gnoes en zebra's de Mara rivier gingen oversteken. Een apocalyptische scene met veel lawaai en stofwolken. Een onvergetelike ervaring.

'245614' door Bowral '245614' door Bowral

VietnamNoord Vietnam

VietnamNoord Vietnam

En de boer ...

Bowral

Rijstterrassen in de omgeving van het plaatsje Meo Vac, zo'n beetje het meest noordelijke puntje van Vietnam. Om in deze omgeving te kunnen reizen heb je naast je visum een speciaal permit nodig

Community-updates

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >