Don-chris

profiel Don-chris

Naam

Chris Oosterveen

Reviews

0

Foto's & tips

7

Blogs

9

Lid sinds

15 January 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Maleisië

Fav. stad

Singapore

Over mij

Ondernemend, energiek en avontuurlijk. Altijd op zoek naar de mooiste onontdekte plekjes, maar ook niet te beroerd om af en toe de gebaande wegen te kiezen op reis.

Mijn Motto

'Zorg ten allen tijden dat de reis minstens net zo'n mooie ervaring is als de eindbestemming.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (7)

'365762' door Don-chris '365762' door Don-chris

SingaporeSentosa Island

SingaporeSentosa Island

Wit zand, helderblauw

Don-chris

Helemaal in de stijl van Singapore: een aangelegd en kunstmatig gefabriceerd strand. Dit maakt het niet minder mooi en heerlijk vertoeven. Perfect om de stadse hitte van Singapore te ontsnappen en heerlijk te relaxen!

'365764' door Don-chris '365764' door Don-chris

MaleisiëTioman Island

MaleisiëTioman Island

Het strand van Sanjay

Don-chris

Helemaal in de meeste rechtse hoek van Sanjay beach ligt dit heerlijk rustige stukje strand, waar ons huisje aan lag. Palmbomen, wit zand en prachtig water, wat wil je nog meer!

'365760' door Don-chris '365760' door Don-chris

SingaporeSingapore

SingaporeSingapore

Singapore by night -.

Don-chris

Singapore by night, gezien vanuit de glazen lift van het hotel. De mooiste kleuren licht doen je denken dat je in de toekomst bent beland.

Laatste blogs (9)

Community-updates

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >