Dominique84

profiel Dominique84

Naam

Dominique Entjes-Meessen

Reviews

0

Foto's & tips

95

Blogs

4

Lid sinds

12 January 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

Cairns

Over mij

Mijn man en ik streven ernaar om in ieder geval twee keer per jaar op reis/vakantie/wintersport te gaan, waarvan 1x een verre reis.
Onze laatste reis was onze HONEYMOON Around the World... we zijn na onze bruiloft in juni 2012 met een wereldticket in 9,5 week rond de wereld gereisd. Ons hoofddoel was Australië.

Na al in diverse landen en windrichtingen te zijn geweest, was Oceanië het enige werelddeel waar we nog niet waren geweest. Vanwege onze huwelijksreis wilden we Australië combineren met Bora Bora, wat vele malen goedkoper bleek te zijn met een wereldticket. Dus hebben we er een wereldreisje van gemaakt. Twee weken zuidwest USA, daarna een week Tahiti/Bora Bora, 5 weken Australië, een week Nieuw-Zeeland en een paar dagen Beijing en omstreken.

Mijn Motto

'Dreaming = living'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

1000D

Overige

Canon Ixus 70

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (95)

'370767' door Dominique84 '370767' door Dominique84

Frans-PolynesiëBora Bora

Frans-PolynesiëBora Bora

Motu Pitiaau

Dominique84

Foto genomen bij Eden Beach hotel, Bora Bora gelegen op Motu Pitiaau. Uitzicht op Mount Otemanu, elke dag anders, maar altijd een wolkpluim(pje) zwevend rond de top.

'235818' door Dominique84 '235818' door Dominique84

BelizeEilanden

BelizeEilanden

Puur genieten

Dominique84

Zonsondergang vanaf Caye Caulker. Een dag met veel bewolking en regen eindigt toch mooi met deze sunset en een heerlijke maaltijd en een cocktail in een restaurant.

'234139' door Dominique84 '234139' door Dominique84

BelizeEilanden

BelizeEilanden

Sunset Caye Caulker

Dominique84

Caye Caulker heeft min of meer als motto: Go Slow. Deze prachtige serene zonsondergang hoort daar absoluut bij. Als je echt wil relaxen, is dit een perfecte plaats om naartoe te gaan. Je kán niet snel gaan of doen, want dan wordt je erop aangesproken.

Laatste blogs (4)

Mijn fans (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier