Eilanden

Voor de kust van Eilanden liggen honderden eilandjes waarvan er veel onbewoond zijn. Veel toeristen gaan naar de noordelijke Eilanden zoals Ambergris Caye en Caye Caulker. Wil je meer het verlaten-eiland-gevoel krijgen dan moet je naar de zuidelijke eilanden gaan zoals Tobacco Caye.

Informatie over Eilanden

Beste foto's & tips van Eilanden

'28644' door wendyTS '28644' door wendyTS

BelizeEilanden

BelizeEilanden

Blue hole

wendyTS

Foto van de jacht van Hakim, gemaakt vanuit de helikopter met een camera van Hakim.

'388798' door nita92 '388798' door nita92

BelizeEilanden

BelizeEilanden

Laughin Bird Caye

nita92

Vanuit Placencia kun je een uitstapje over het water maken naar Laughin Bird Caye, een idyllisch eilandje dat in een nationaal waterpark ligt. Het eilandje heeft enkel palmen, maagdelijk wit strand en een eenzame waterranger die op het eilandje woont. Je kunt vanaf dit eiland prachtig snorkelen en/of duiken. Als ik nu naar buiten kijken en het water met bakken uit de hemel zie komen, is het fijn om even weg te dromen. Bikini aan, snorkel op en hup het heerlijke warme water in. Ga je mee?

'327638' door poetin '327638' door poetin

BelizeEilanden

BelizeEilanden

Tobacco Caye sunset

poetin

Laat het massa toerisme links liggen en kies voor Caye Tobacco! Vanuit Dangriga kun je zo met een klein bootje naar dit piepkleine eilandje dat niet groter is dan een voetbalveld. Hier een paar chillen is te gek! De zonsondergang is ronduit magisch!

Laat kaart zien