Sihanoukville

Sihanoukville is zowel een stad als een provincie in het zuiden van Sihanoukville, gelegen aan de Golf van Thailand. Het is de belangrijkste havenstad van het land en door de aanwezigheid van prachtige witte zandstranden is het ook een aantrekkelijke toeristische bestemming. De populairste stranden van de stad zijn Ochheuteal Beach, Serendipity Beach en Otres Beach.

Informatie over Sihanoukville

Beste foto's & tips van Sihanoukville

'65907' door biancavanderwerf '65907' door biancavanderwerf

CambodjaSihanoukville

CambodjaSihanoukville

Paradise sunset

biancavanderwerf

Op een van de laatste dagen van onze reis nog fijn een zonsondergangetje mee kunnen pikken. Hier kan ik van blijven dromen :-). Fijn weekend!

'355264' door Travelireentje '355264' door Travelireentje

CambodjaSihanoukville

CambodjaSihanoukville

Verboden souvenirs

Travelireentje

Deze mevrouw probeert op het strand van cambodja haar waar aan de man te brengen. Wat zij aanbiedt valt echter onder de verboden souvenirs zoals koralen en schelpen...ze zal aan ons niets verkopen. Uiteraard zullen er helaas toch toeristen zijn die zich laten verleiden tot het kopen van dit soort souvenirs...

'171458' door Graaf '171458' door Graaf

CambodjaSihanoukville

CambodjaSihanoukville

Vlammende hemel

Graaf

De zonsondergang op het strand van Sihanoukville. Het is geweldig om hier 's avonds op het strand te zijn, genieten en lekker goedkoop eten bij een van de vele strandtentjes. We zaten aan een tafeltje op het strand vlakbij het water, flesje gekoelde rosé erbij, heerlijk.

Laat kaart zien