Dienke

profiel Dienke

Naam

Dienke Vos

Reviews

0

Foto's & tips

21

Blogs

0

Lid sinds

27 March 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Costa Rica

Fav. stad

Vancouver, Jeruzalem, Bangkok

Over mij

Grote interesse voor de wereld om me heen; Nieuwsgierig, betrokken en avontuurlijk. Werkzaam voor televisie(docu's), waarbij mijn liefde voor mooie beelden en verhalen goed van pas komt!

Mijn Motto

'Verbreed je horizon! Nieuwe ervaringen opdoen, mensen ontmoeten, buiten je kaders denken, culturele verrijking, buiten leven, zon, prachtige natuur, bruisende steden, kortom...het leven proeven!'

Over mijn camera

Merk

Panasonic

Model

Lumix

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "Dienke"

 • profile image comment
  Door Abytravel• geplaatst op 17 Apr 2011 | 20:55:20

  Hi Dienke, die tijgerroerdomp heb ik nog niet van zo dichtbij gezien als jij. Hoop 'm wel te spotten als ik naar Costa Rica ga.(Waarschijnlijk volgend jaar, hoewel ik het al een paar maal uitgesteld heb voor andere reizen)
  Groetjes, Els

  Bericht aangepast op 01:20:48
 • profile image comment
  Door Suzanne83• geplaatst op 11 Apr 2011 | 20:26:21

  Hoi Dienke,
  Bedankt voor je uitgebreide reactie op mijn foto Hamer Meisje. Wat interessant dat je tv documentaires maakt! Hoe ben je daar terecht gekomen? Wat een bijzonder mooi beroep lijkt me dat!
  groetjes Suzanne

  Bericht aangepast op 05:08:04
 • profile image comment
  Door Dienke• geplaatst op 27 Mar 2011 | 21:58:10

  Documentaire filmproject Zambia
  (Kambisa BeHeard! )

  Bericht aangepast op 04:43:37

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (21)

'355733' door Dienke '355733' door Dienke

MarokkoRabat

MarokkoRabat

Straatmuzikant

Dienke

In de prachtig blauw-wit geschilderde kasbah (oude burcht) van Rabat speelde deze straatmuzikant op zijn eveneens prachtige traditionele snaarinstrument. Let ook op het kwastje van zijn hoofddeksel. Tijdens het spelen draaide hij met zijn hoofd ritmisch rondjes op de beat en zwierde het kwastje steeds sneller om zijn hoofd.

'309439' door Dienke '309439' door Dienke

ZambiaLusaka

ZambiaLusaka

Zambia - buitenwijk..

Dienke

Deze twee eigenwijze voetballertjes rusten even op een voor hun veel te grote voetbal. De kleintjes genoten volop van een partijtje voetbal op een klein binnenplaatsje waar we aan het filmen waren, net iets buiten Lusaka.

'355741' door Dienke '355741' door Dienke

Marokko

Marokko

Zandduinen

Dienke

Het mooiste aan de uitgestrekte zandduinen in het zuidoosten van Marokko zijn toch wel de vormen en de kleuren van het landschap. Met de zon mee kleuren ze allerlei bruintinten en tenslotte oranje. Prachtige contrasten voor mooie foto's! Foto-technisch niet heel spannend, want gemaakt met de IPhone 4, maar als 'achter de hand camera' voor dit soort momenten wel een handig apparaatje.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 14 | Community-toppers


Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan. Foto: Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan door Ameerakker
2. Review: Graubünden door Henneke
3. Communitylid van de week: Travelbag
4. Nieuwkomer: Clicks_by_irene

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik