Dianadm

Homepage

Naam

Diana de Munk

Positie

8

Score

15799

Reviews

1

Foto's & tips

526

Blogs

3

Lid sinds

16 februari 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

India

Fav. stad

Istanbul

Over mij

Op mijn 18de maakte ik mijn eerste reis en sindsdien ben ik besmet met het reisvirus. Reizen is voor mij het Grote Genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft. Foto's zijn daarbij een mooi hulpmiddel, ze houden de herinnering levend. Op fotografiegebied ben ik slechts een amateur, maar ik probeer mezelf wel te verbeteren. Dit doe ik onder andere door naar de foto's op deze site te kijken.

Mijn Motto

'Reizen maakt rijk!'

Over mijn camera

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (526)

'521870' door Dianadm '521870' door Dianadm

SpanjeBarcelona

Kleurenwaterval

Dianadm

De bouwwerkzaamheden aan de Sagrada Familia, zullen zeker nog tot 2026 duren. Binnen zijn alle steigers inmiddels verwijderd en is het al volop genieten. Wij waren er aan het eind van middag, De zon stond al laag en het zonlicht dat door de glas-in-lood ramen kwam, zorgde voor een prachtig kleurenspel op de pilaren; een waterval van licht en kleur.

'521874' door Dianadm '521874' door Dianadm

TanzaniaNgorongoro krater

Gouden leeuw

Dianadm

De Ngorongoro zou een hoogtepunt moeten zijn, maar door grote droogte waren veel dieren de krater uitgeklommen. Zo niet deze leeuw, die in het gras lag te genieten van de ochtendzon.

'521964' door Dianadm '521964' door Dianadm

VietnamHo Chi Minh stad (Saigon)

Serieuze zaak

Dianadm

De Thiên Hau Pagode is een taoïstische tempel, die in de 19e eeuw gebouwd is door Chinese Vietnamezen. De tempel is te vinden in Chinatown en is gewijd aan de Chinese zeegodin Thiên Hau, de beschermvrouwe van vissers en zeelieden. De Thiên Hau Pagode wordt niet alleen bezocht door Vietnamezen van Chinese afkomst, maar ook door de autochtone vietnamese bevolking. Deze vader en dochter steken samen een bundel wierookstokjes aan om een offer te brengen. Een serieuze zaak!

Laatste blogs (3)

IJsland is één van de beste bestemmingen ter wereld om walvissen te zien en de beste plaats om dat te doen is Húsavík. Deze stad in Noord-IJsland heeft de bijnaam ‘walvishoofdstad van het Noorden‘ omd... Lees meer

Mijn fans (3)

Ik ben fan van (3)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (0)

Je hebt nog geen favoriete foto's & tips

Mijn favoriete blogs van anderen (0)

Je hebt nog geen favoriete blogs

Landen die ik heb bezocht ()