Dennisvandesande

profiel Dennisvandesande

Naam

Dennis van de Sande

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

18 May 2011

Favorieten

Fav. land

Sri Lanka

Fav. stad

Budapest

Over mij

Mijn grote hobbiy's zijn sport en reizen. Ik ben 23 jaar oud en ben nog lang niet klaar met het ontdekken van de prachtige wereld!

Mijn Motto

'Jump onto the world!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Nikon

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "Dennisvandesande"

 • profile image comment
  Door MiekeDeHaas• geplaatst op 27 May 2014 | 19:17:50

  Hallo Dennis. Volgens mij sta jezelf op de foto van 'lost in translation' .De regels van Columbus geven aan dat dit niet mag. De redactie zal deze verwijderen. Je kunt nu de foto zelf nog verwijderen. Zie verder ook FAQ waar alle regels beschreven staan. Bovenaan in de balk zie FAQ staan. Nog veel plezier op de site. Gr. Mieke

  Bericht aangepast op 18:17:45
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 28 May 2014 | 06:57:51

  Beste Dennis,

  Helaas hebben we je foto 'Lost in translation' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 15:21:37
 • profile image comment
  Door EvanGool• geplaatst op 28 May 2014 | 16:18:37

  Hoi Dennis,

  Sorry voor de late reactie. Ik had niet gezien dat ik ook zo kon communiceren. Ik heb in totaal 21 dagen. Waar ik wel benieuwd naar was is of het echt de moeite waard is om bv. de adam's peak te beklimmen. Ik hoor er namelijk wel echt mooie verhalen over. Tot dusver heb ik een aantal dorpjes uitgezocht om naar toe te gaan en daar heb jij er ook wel een aantal van bij staan. Welke strandplaats vond jij het mooiste? Ik heb over verschillende plekken gelezen, allemaal even mooi, maar geen tijd om ze allemaal te bezoeken:)

  Groeten Evelien

  Bericht aangepast op 12:43:33
 • profile image comment
  Door Joia• geplaatst op 27 May 2014 | 21:37:44

  Hoi Dennis,
  Nog effe iets heel anders: als je op iemand wilt reageren klik je op diens naam en dan kom je op de pagina van die persoon uit. Onderaan kun je dan bij reactie toevoegen jouw berichtje plaatsen. Jouw reactie op Mieke vanavond ziet zij zo dus niet, omdat jouw reactie op jouw eigen pagina staat!
  Groetjes, Elma

  Bericht aangepast op 12:39:44
 • profile image comment
  Door Joia• geplaatst op 27 May 2014 | 21:31:59

  Hoi Dennis,
  In Luxor kan het in de zomer bijzonder warm zijn. Ik heb er wel eens temperaturen van meer dan 60 graden in de schaduw meegemaakt, in mei/juni! Tussen half mei en eind september begin oktober moet je daar dus niet zijn. In de winter is het prima te doen.
  Groetjes, Elma

  Bericht aangepast op 12:39:29
 • profile image comment
  Door Dennisvandesande• geplaatst op 27 May 2014 | 19:23:06

  Hallo Mieke,

  Oh, dat is jammer. Ik mag dus geen enkele foto plaatsen met mezelf erop? Ik ga de foto verwijderen...
  Bedankt!

  Bericht aangepast op 19:46:51

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'435332' door Dennisvandesande '435332' door Dennisvandesande

LaosVientate omgeving

LaosVientate omgeving

Luchtballon vaart ove

Dennisvandesande

Na een intensieve kayaktocht genoot ik van het prachtige uitzicht aan de rand van rivier Nam Song. Op de achtergrond zie je een aantal grotten.

'435700' door Dennisvandesande '435700' door Dennisvandesande

LaosZuid Laos

LaosZuid Laos

Terug in de tijd?

Dennisvandesande

Laos is een land van uiterste. In de grotere stadjes nemen de toeristische invloeden toe, maar wanneer je het binnenland intrekt, ontdek je het ware land. Ben ik in de prehistorie terechtgekomen? Het bleek een random dorpje te zijn. Door deze ervaring vroeg ik me af: waar maken we ons druk om in Nederland?

'435551' door Dennisvandesande '435551' door Dennisvandesande

Sri LankaCentraal hoogland

Sri LankaCentraal hoogland

Mysterieuze tempel...

Dennisvandesande

Adams Peak is een 2243 meter hoge berg en bestaat uit duizenden traptreden. Het pad is in het hoogseizoen verlicht en veel pelgrims lopen deze route 's nachts, zodat ze van de prachtige zonsopkomst kunnen genieten. Ik bracht in het laagseizoen een bezoek aan dit plaatsje. In eerste instantie had ik geen trek in deze tocht, omdat de route niet verlicht was. Mijn reismaatje wist me toch te overtuigen. Om 02:30 uur 's nachts, in de regen, begonnen we aan het avontuur. Enkele keren twijfelden we of we de weg naar boven in moesten zetten, maar de nieuwsgierigheid was te groot. Helaas was er geen sprake van een mooie zonsopkomst, maar het was een fantastische ervaring! Toen rond half 8 in de morgen het einde in zicht was, kwamen we deze prachtige tempel tegen...

Mijn fans (1)

Ik ben fan van (1)

Community updates

UPDATE: FOTO UPLOADEN WERKT WEER (SOORT VAN)

17-05-2021 Het had wat voeten in de aarde, maar je kunt inmiddels weer foto's uploaden. Let wel: op het moment dat je op 'uploaden' drukt, zie je op dit moment niets gebeuren MAAR de site is wel bezig. Gelieve dus niet opnieuw te klikken, maar heel even geduld te hebben: na zo'n 10 seconden zie je alsnog je foto verschijnen. Uiteraard gaan we dit nog fiksen, maar dat wordt naar alle waarschijnlijkheid morgen en ik wil jullie niet in de kou laten staan. ;-) Heb je een foto 2x geupload? Dan kun je zolang er geen comment is geleverd de tweede foto nog deleten. Zodra alles weer helemaal naar behoren werkt, meld ik me weer!

COMMUNITYLEDEN IN THE SPOTLIGHT

13-05-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 99, met daarin een prachtige selectie communitybeelden. Deze editie vind je de mooiste foto's terug van Corriedewinter, Antwan, Zandkorrel, Mirandanoomen, Esthers, Ameerakker en Wisseschout. Verder trakteren we je op de mooiste verhalen uit onder andere Brazilië, Griekenland, Marokko en Papoea-Nieuw Guinea en geven we volop tips hoe je een wereldreis aanpakt. Veel lees- en kijkplezier alvast! 

COLUMBUS COMMUNITYWEDSTRIJD 2021 IS VAN START

06-05-2021 Met een beetje vertraging is het dan eindelijk zover: we trappen af met de Columbus communitywedstrijd 2021! Sinds maart 2020 leven we in een nieuwe realiteit: een wereld waarin Corona niet alleen het gesprek van de dag is, maar onze levens er ook significant anders uit zijn gaan zien. Wij willen daar graag een tijdsdocument van maken met jullie foto's. Elke maand kunnen jullie foto's uploaden in een specifiek thema: het thema van mei is 'Steden in tijden van corona'. Niet alleen maak je kans op publicatie in Columbus, maar ook op fantastische reizen! Lees alles over de wedstrijd hier

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 19 | Community-toppers


Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill door Dreamer666
2. Review: n.v.t. (geen nieuwe reviews)
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Livali

Doe mee aan onze fotowedstrijden

DE COMMUNITY-WEDSTRIJD IS VAN START!

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom starten we vandaag met een fotowedstrijd, die tot het einde van het jaar zal lopen. Elke maand kunnen jullie binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN WEEKENDJE WEG

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een avontuurlijk weekendje weg + een Natuurhuisje in Drenthe. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik