Dcamijnders

profiel Dcamijnders

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

09 November 2018

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'1059248' door Dcamijnders '1059248' door Dcamijnders

MyanmarMawlamyine

MyanmarMawlamyine

Mahar Sadan Cave,...o

Dcamijnders

Tijdens ons verblijf in Mawlamyine (ooit de hoofdstad van Birma) hebben we een dag een tour met een taxi geregeld. Een van de eerste stops was de Mahar Sadan Cave, een grote grot, waarin men een pagode heeft gebouwd en een grot die ca. 1 miljoen vleermuizen herbergt. Als je de grot ingaat, zie je eerst de pagode. Naarmate je verder de grot ingaat, kom je op een gegeven moment op de plek waar de vleermuizen verblijven. Omdat je bij de ingang van de grot jouw schoenen of slippers moet uitdoen, loop je dus met blote voeten door de vleermuizendrek! Uiteindelijk loop je dwars door de berg heen en kom je er aan de andere kant weer uit. Je wordt dan met een bootje weer teruggebracht naar het beginpunt. Je ziet op de foto de pagode die heel apart belicht wordt door het daglicht, het levert een heel mystiek beeld op!

'1059198' door Dcamijnders '1059198' door Dcamijnders

MyanmarYangon

MyanmarYangon

Yangon, zeker een...b

Dcamijnders

Ben je in Yangon, de voormalige hoofdstad van Myanmar (het vroegere Birma), dan moet je zeker de Schwedagon-pagode bezoeken. Het is een van de belangrijkste pagodes van het land en wordt altijd druk bezocht. Het mooiste tijdstip is het einde van de middag, een uur of vijf, zodat je de zon kunt zien ondergaan en de pagode in een gouden gloed gezet wordt. Denk wel aan de juiste kleding, dus geen blote knieën en schouders. Heb je daar niet aan gedacht, dan krijgen mannen - tegen een borg - een longii, een traditionele doek die je omslaat, zodat je knieën bedekt zijn. Het is bijzonder om te zien hoe mensen met hun geloof omgaan en hoe rustig het is, ondanks de vele mensen. Ik heb deze foto rond 19 uur gemaakt, de zon was onder en de pagodes werden mooi belicht.

'1106967' door Dcamijnders '1106967' door Dcamijnders

AustraliëVictoria

AustraliëVictoria

The Twelve Apostles

Dcamijnders

Na een lange dag in de auto was dit het toetje, een werkelijk fenomenale zonsondergang bij The Twelve Apostles. Dit maakte onderdeel uit van onze roadtrip van Sydney naar Adelaide met nog een week Kangaroo Island.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier