DVreede

profiel DVreede

Naam

Didi Traveler

Reviews

8

Foto's & tips

26

Blogs

1

Lid sinds

11 January 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

London

Over mij

Hallo,

Mijn naam is Didi. Mijn grootste twee hobby's zijn reizen en fotograferen. Ook het lezen en praten over reizen en fotografie vind ik super leuk en interessant. Het geeft me o.a. energie, blijdschap, ontspanning en vaak leer ik er ook nog van.

''Waarom in je comfortzone blijven als je daarbuiten veel meer kunt leren?''

Ik hoop op deze site mijn passie voort te kunnen zetten en van alle foto's en verhalen te genieten en te leren! Ik hoop dat mensen dat ook van mijn inbreng zullen doen..

De meeste foto's zijn niet bewerkt. Ik heb daar nog niet echt ervaring mee en soms vind ik het mooier om een foto in originele staat te houden.

Groetjes DiDi

PS. Wil je een foto gebruiken? Graag toestemming vragen!

Mijn Motto

'''Mijn richtingsgevoel zegt dat het alle kanten op kan gaan!'''

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

A6000

Overige

Wide angle lens Macro lens

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (26)

'550423' door DVreede '550423' door DVreede

MaltaHet Blauwe Raam

MaltaHet Blauwe Raam

''Gluren bij de...bur

DVreede

Als je naar Malta gaat dan kan je het eiland Gozo niet laten liggen. Op het eiland zijn verschillende bezienswaardigheden waar je middels de hop-on hop-of bus makkelijk kan komen. Het mooiste plekje van Gozo is toch wel de uitkijk plek met de azure window! Deze plek kun je bekijken vanaf de prachtige rotsen, maar ook via een bootje vanaf de zee. Beide erg indrukwekkend. We zijn er 4uur gebleven!

'549011' door DVreede '549011' door DVreede

ThailandKanchanaburi

ThailandKanchanaburi

''De glimlach van een

DVreede

Deze kids bleven gewoon lekker door badderen bij opa toen er een groep mensen, met camera in de aanslag, langs kwamen lopen. Er verscheen een prachtige glimlach op de gezichtjes.

'548976' door DVreede '548976' door DVreede

IndiaRajasthan

IndiaRajasthan

''Feesten doe je zo!'

DVreede

Het ''holi kleurenfestival'' in India die zelfs in nl wordt gevierd door de Hindoestanen. Meemaken in nl is leuk, maar voor de echte ervaring moet je toch in India zijn tussen de lokale bevolking. Samen met jong & oud, muziek, eten, kleuren en licht krijg je een geweldige ervaring! Gelukkig was de kleurkrijt uitwasbaar ;)

Laatste blogs (1)

Aruba, ''One happy island''. Op een dag bedacht mijn broertje om hier te gaan wonen. Ik moest daar natuurlijk een keer langs om een kijkje te nemen of het eiland wel echt ''one happy island'' is! Ik k... Lees meer

Mijn fans (1)

Ik ben fan van (2)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (4)

'267077' door LPtje '267077' door LPtje

IndonesiëCelebes (Sulawesi)

IndonesiëCelebes (Sulawesi)

Belle Bellenblaas

LPtje

Op de boot voor de kust van Sulawesi zit deze Belle bellen te blazen. De foto is bewerkt naar een oude aanzichtkaart en geeft zo een speciaal effect.

'204376' door Indi '204376' door Indi

VietnamNoord Vietnam

VietnamNoord Vietnam

Getekend

Indi

Prachtige oude vrouw gefotografeerd in het Noord-Oosten van Vietnam in de buurt van de grens met Laos: Dien Pien Phu. Het avondlicht scheen prachtig op haar gerimpelde gezicht! Hou oud deze mensen nu precies zijn kun je niet echt goed inschatten maar volgens onze gids was ze wel rond de 70 wat erg oud is in Vietnam!

'200576' door Lione Kolsteren '200576' door Lione Kolsteren

ZambiaZuid Zambia

ZambiaZuid Zambia

Grote bruine kijkers

Lione Kolsteren

Met zijn grote bruine kijkers kijkt hij mij aan. We zijn weer terug van een schitterende reis door Zuidelijk Afrika met veel hoogtepunten. Deze reis heb ik me ook aan de portretten gewaagd. Deze is genomen in een traditioneel dorpje in Zuid-Zambia.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier