DAngelo

profiel DAngelo

Naam

d'Angelo van der Pol

Reviews

0

Foto's & tips

512

Blogs

0

Lid sinds

18 January 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Verenigde Staten

Over mij

als we er met ons allen weer eens op uit zijn neem ik graag tussendoor eens even de tijd om ipv gezinskiekjes ff een paar landschapsfoto's te knippen.
ben graag buiten, ben vroeger ook lid geweest van de scouting.

enne plaats van mij geen plaatje zonder een praatje.

Mijn Motto

'er is altijd tijd voor koffie...'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

A300

Overige

Nikon coolpix. 90 mm macro lens Tamron

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (512)

'317738' door DAngelo '317738' door DAngelo

Italië

Italië

Rodelen

DAngelo

deze rodelbaan ligt bovenop een berg waar je via een gondelbaan kunt komen.met veel scherpe bochten is het een leuke baan om vanaf te gaan, en je hebt nog eens een fantatisch uitzicht over het dal.

'253529' door DAngelo '253529' door DAngelo

ItaliëGardameer

ItaliëGardameer

Dorpje aan het water

DAngelo

er liggen tal van kleine dorpjes aan het gardameer met al hun kleine straatjes piazza's waar je op een terrras heerlijk kunt vertoeven met een blik over het meer.

'307478' door DAngelo '307478' door DAngelo

IerlandDublin

IerlandDublin

Kapper

DAngelo

dit is was wel een heel aparte gevel voor een kapper, nu eens niet grote ramen waar je naar binnen kan kijken of het druk is maar gewoon een kleine gezellige kapperszaak. je zou het zo kunnen verwarren met een pub. de zon op de ramen zorde voor een leuke weerspiegeling in de ramen van de gebouwen aan de overkant van rivier de Liffey.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (9)

'511219' door Adelheid '511219' door Adelheid

CanadaRocky Mountains

CanadaRocky Mountains

3 Sisters Sunrise

Adelheid

De plaats Canmore is een populaire overnachtingsstek in de Canadese rockies. Het ligt dicht bij Banff en net buiten het Nationale Park, waardoor de prijzen heel wat redelijker liggen dan in Banff zelf. Deze foto heb ik 's ochtends vroeg genomen vanaf het balkon van onze accommodatie. Geen slechte plek dus.

'455875' door Karindewolf '455875' door Karindewolf

EgypteAswan

EgypteAswan

Leuke snoetjes!

Karindewolf

Toen we een namiddag 'op stap' gingen op het eiland Sehel, vlakbij Aswan genoten we van het bekijken van 'de doodgewone dingen, de gewone gang van zaken in een dorp. Wanneer we door de kleine steegjes liepen werden we binnen geroepen voor een tsje thee en deze twee 'ukken' heb ik daar vastgelegd!

'455867' door CBurgstad '455867' door CBurgstad

NamibiëKaokoland

NamibiëKaokoland

Ingetogen

CBurgstad

In Kaokeland bezoeken we een Himba-dorpje. Helaas is in de loop van de 10 jaren dat we hier voor het eerst waren, de situatie van de Himba niet verbeterd. Het is voor hen een moeilijk bestaan in het dorre, droge landschap en voor veel van hen is het moeilijk om te overleven. Het lijkt of deze vrouw in gedachten is over de pijnlijke situatie waarin haar gezin zich bevindt......

Community-updates

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >