Cyrilla

profiel Cyrilla

Naam

Cyrilla L.

Reviews

0

Foto's & tips

39

Blogs

0

Lid sinds

08 November 2008

Favorieten

Fav. land

Costa Rica

Fav. stad

Krakow

Over mij

Hou van reizen en geniet van culturele ontmoetingen.

Mijn Motto

'Enjoy the world and learn from it...'

Over mijn camera

Merk

Panasonic

Model

Lumix DMC FZ50

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "Cyrilla"

 • profile image comment
  Door ASchonis• geplaatst op 18 Dec 2013 | 20:23:49

  Hallo,

  Bedankt voor je reactie. Ik vond Madagascar erg leuk. Ik heb de reis gemaakt met Shoestring. Een groepsreis waarbij je op zich een groot deel ziet van het land, maar alles met de bus, dus wel een aantal lange reisdagen. Qua prijs scheelt het wel veel met andere reisorganisaties.

  Het land zelf is bijzonder. Afrika, maar ook Aziatisch, zeer vriendelijke mensen, mooie uitzichten, afwisselende landschappen. Mooie natuur, bijzondere diersoorten die je alleen daar ziet. Ik zou er zeker nog wel eens naar terug gaan. Ik heb via die groepsreis een goede gids leren kennen (was onze reisleider) en hij doet ook zelf reizen. Zou zo via hem boeken en nog naar Avenue de Baobabs te gaan en de Tsingy's.
  Verder is het een zeer arm land. Had al wel eens wat van het vaste land van Afrika gezien, maar Madagascar spande (helaas) de kroon. Niet alleen maar bedelaars hoor, dat zeker niet, maar wel heel veel kinderen met hongerbuikjes gezien. Was ik wel van geschrokken.

  Heb je plannen om hier naar toe te gaan?

  Fijne avond!
  Annegien

  Bericht aangepast op 11:29:36
 • profile image comment
  Door ASchonis• geplaatst op 10 Dec 2013 | 06:08:19

  Hallo Cyrilla,

  Ik ben afgelopen september in Costa Rica geweest. Vond het echt mooi hoor, maar door alle verhalen in mijn omgeving had ik er misschien te hoge verwachtingen van? In elk geval heeft het niet mijn hart veroverd als diverse landen in Afrika. ;-) Maar ik moet zeggen, als ik er ooit nog eens in de buurt ben (Nicaragua wil ik nog wel eens bezoeken) dan is het geen straf om langs te gaan ;-)

  Groeten
  Annegien

  Bericht aangepast op 10:44:07
 • profile image comment
  Door EvanderHel• geplaatst op 10 Apr 2013 | 21:53:30

  Geen punt, vraag maar raak :-)

  Hoewel, ik ga nu even slapen, haha!

  Groetjes, Ellen

  Bericht aangepast op 00:18:08
 • profile image comment
  Door EvanderHel• geplaatst op 10 Apr 2013 | 17:27:10

  Ha Cyrilla,

  Leuke profielfoto heb je! Stom toevallig zag ik je reactie op mijn waardering bij je foto's. Als je wilt reageren op iets of iemand, druk dan even op het fotootje van diegene (of op zijn/haar naam). Dan kom je op de persoonlijke pagina van die persoon en kun je daar van alles schrijven. Zeker weten dat het dan gelezen wordt :-)

  Veel plezier hier en een fijne avond, groetjes Ellen

  Bericht aangepast op 00:07:57

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (39)

'385760' door Cyrilla '385760' door Cyrilla

Costa RicaPuerto Limón

Costa RicaPuerto Limón

Neushoornkever

Cyrilla

Ontzettend groot zijn deze kevers. Als ze op je af komen vliegen, dan buk je echt wel....Deze zat op een stuk suikerriet en konden we ook oppakken,waardoor we een goede close-up konden maken.

'415097' door Cyrilla '415097' door Cyrilla

FrankrijkNoord Frankrijk

FrankrijkNoord Frankrijk

Zuilenboog van de...a

Cyrilla

Een prachtige abdij is Mont Saint-Michel. Na een heerlijke wandeling omhoog, door een smal straatje met duizend-en-één winkeltjes aangekomen bij de abdij. Hier kijk je je ogen uit, niet alleen geweldig mooi gebouwd, maar ook het uitzicht is fantastisch. De foto's die je hier kunt maken zijn onuitputtend...bijgaand een klein stukje architectuur!

'414233' door Cyrilla '414233' door Cyrilla

PolenKrakau

PolenKrakau

Krakow, brug over de.

Cyrilla

Zomaar een snel geschoten plaatje met een handig klein cameraatje! Het geeft de sfeer aan welke in deze stad te vinden is. Genieten in Krakow.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door Barga
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik