Claudia21

profiel Claudia21

Naam

Claudia W

Reviews

0

Foto's & tips

7

Blogs

0

Lid sinds

13 October 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Italië

Fav. stad

Rome

Over mijn camera

Merk

Fujifilm

Model

xm1

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (7)

'457223' door Claudia21 '457223' door Claudia21

Groot-BrittanniëLonden

Groot-BrittanniëLonden

London Eye

Claudia21

London Eye The London Eye is a giant Ferris wheel on the South Bank of the River Thames in London. Also known as the Millennium Wheel. The entire structure is 135 metres (443 ft) tall and the wheel has a diameter of 120 metres (394 ft). When erected in 1999 it was the world's tallest Ferris wheel.

'501561' door Claudia21 '501561' door Claudia21

ItaliëEmilia-Romagna

ItaliëEmilia-Romagna

Torre degli Asinelli

Claudia21

Deze foto is genomen vanaf de Torre degli Asinelli in Bologna. Het is even klimmen naar boven, maar het uitzicht is het zeker waard. Op de rechter heuvel is de kerk van San Luca te zien. Hier leiden 666 bogen naar toe, die samen de langste zuilengalerij ter wereld vormen (ongeveer 4 km). Een bezoek aan de kerk is ook zeker de moeite waard.

'448279' door Claudia21 '448279' door Claudia21

FrankrijkBourgondie

FrankrijkBourgondie

Koeien

Claudia21

Deze koeien stonden vlakbij ons vakantiehuis in Bourgondie, Frankrijk. Meestal stonden ze in het weiland verderop, maar nu kwamen ze een kijkje nemen bij de aangrenzende tuin van het huis.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (3)

'517131' door Laidbackfool '517131' door Laidbackfool

NederlandRotterdam

NederlandRotterdam

Mijn eigen stadje wor

Laidbackfool

Soms hoef je helemaal niet ver weg te gaan om mooie dingen te zien. Toen ik geboren werd was Rotterdam nog een kille stad, handen uit de mouwen en blokkendozen op elkaar gestapeld. Ik durf nu toch echt te zeggen dat Rotterdam Amsterdam voorbij is gestreefd. Meer uitgaansgelegenheden, indrukwekkende architectuur en top excursies. Rotterdam is nooit af en dat bewijst de Wilhelminapier hier omdat er nog zoveel in beweging is hier.

'515561' door Mathilde '515561' door Mathilde

NoorwegenTrondheim en de Lofoten

NoorwegenTrondheim en de Lofoten

Spiegeling in fjord

Mathilde

De Lofoten is een prachtige eilandengroep in het noorden van Noorwegen. Wij namen de trein vanaf Trondheim naar Bodo en gingen vandaar een stukje met de Hurtigruten naar Solvaer. We troffen het erg met het mooie weer, zonnig en windstil. Al rondtrekkend zagen we deze geweldige spiegeling in een van de spiegelgladde ( toepasselijk woord) fjorden!

'490168' door Deerik '490168' door Deerik

PeruMachu Picchu

PeruMachu Picchu

100% Peru

Deerik

Deze lama vond mij maar een vreemde vogel, althans zo kijkt hij ;) Ik vond hem, in combinatie met Machu Picchu een 100% Peru plaatje opleveren. Zo onvoorstelbaar knap, hoe ze op deze hoogte zo'n stad hebben kunnen bouwen!

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik