Cin

profiel Cin

Naam

Cindy Rodermond-Snabilié

Reviews

0

Foto's & tips

48

Blogs

0

Lid sinds

02 February 2008

Favorieten

Fav. land

Bhutan

Over mij

Uiteraard hou ik van reizen, maar daarnaast ook van andere culturen, oude ambachten, koken, geschiedenis en eigenlijk teveel om op te noemen. Op vakanties kom ik het liefst zoveel mogelijk in aanraking met de bevolking en verblijf ik liever in een lokale bed & breakfast dan een groot hotel. Ik vind het geweldig als ik iets van de plaatselijke kunstnijverheid kan leren of mee mag doen met de mensen. Ik probeer me echter nooit op te dringen.

Mijn Motto

'Reizen maakt dat je kan relativeren.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D300

Overige

Nikon Coolpix 5000

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (48)

'249191' door Cin '249191' door Cin

BhutanThimphu

BhutanThimphu

SMILE

Cin

Hij bleef maar langslopen en om ons heendraaien. Uiteindelijk kreeg ik het door. Toen ik vroeg of ik een foto mocht maken verscheen er een brede smile.

'477540' door Cin '477540' door Cin

SurinameParamaribo

SurinameParamaribo

Betrouwbare taxi

Cin

Voor een betrouwbare taxi kan je bellen met Tourtonnetaxi. Telefoonnummer 475734. Ook met een Nederlandse telefoon hoef je geen landencode of netnummer ervoor te zetten. Je geeft door waar je staat en waar je heen wilt. Men geeft dan aan wanneer je de taxi mag verwachten, welk nummer het op de voorruit heeft en wat je ervoor betaalt.

'306222' door Cin '306222' door Cin

MaliTimboektoe

MaliTimboektoe

Toearegvrouw

Cin

Door droogte in het verleden hebben de Toearegs hun meeste vee verloren. De meeste van hen leven in grote armoede. De uitzichtloosheid van hun bestaan is af te lezen aan de intrieste blik van deze Toearegvrouw.

Community-updates

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >