Cin

profiel Cin

Naam

Cindy Rodermond-Snabilié

Reviews

0

Foto's & tips

48

Blogs

0

Lid sinds

02 February 2008

Favorieten

Fav. land

Bhutan

Over mij

Uiteraard hou ik van reizen, maar daarnaast ook van andere culturen, oude ambachten, koken, geschiedenis en eigenlijk teveel om op te noemen. Op vakanties kom ik het liefst zoveel mogelijk in aanraking met de bevolking en verblijf ik liever in een lokale bed & breakfast dan een groot hotel. Ik vind het geweldig als ik iets van de plaatselijke kunstnijverheid kan leren of mee mag doen met de mensen. Ik probeer me echter nooit op te dringen.

Mijn Motto

'Reizen maakt dat je kan relativeren.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D300

Overige

Nikon Coolpix 5000

 

2 reactie(s) bij "Cin"

  • profile image comment

    Wow! Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 10 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen? Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2012-04-30 15:00:46
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-05 13:29:12

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (48)

'249191' door Cin '249191' door Cin

BhutanThimphu

BhutanThimphu

SMILE

Cin

Hij bleef maar langslopen en om ons heendraaien. Uiteindelijk kreeg ik het door. Toen ik vroeg of ik een foto mocht maken verscheen er een brede smile.

'477540' door Cin '477540' door Cin

SurinameParamaribo

SurinameParamaribo

Betrouwbare taxi

Cin

Voor een betrouwbare taxi kan je bellen met Tourtonnetaxi. Telefoonnummer 475734. Ook met een Nederlandse telefoon hoef je geen landencode of netnummer ervoor te zetten. Je geeft door waar je staat en waar je heen wilt. Men geeft dan aan wanneer je de taxi mag verwachten, welk nummer het op de voorruit heeft en wat je ervoor betaalt.

'306222' door Cin '306222' door Cin

MaliTimboektoe

MaliTimboektoe

Toearegvrouw

Cin

Door droogte in het verleden hebben de Toearegs hun meeste vee verloren. De meeste van hen leven in grote armoede. De uitzichtloosheid van hun bestaan is af te lezen aan de intrieste blik van deze Toearegvrouw.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik