Chris8mgh

profiel Chris8mgh

Naam

Chris Brizuela

Reviews

0

Foto's & tips

19

Blogs

2

Lid sinds

16 October 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Argentinië

Fav. stad

Amsterdam, New York, Rome, Bueno

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Samsung

Model

Galaxy EK-GC 110

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "Chris8mgh"

 • profile image comment
  Door RobHoekstra• geplaatst op 09 Apr 2015 | 14:45:15

  Hoi Chris!
  Ja, tijdens een duik in The blue hole werden we vergezeld door een grote groep haaien.
  Leuk daar he?
  Grtn rob

  Bericht aangepast op 11:17:13
 • profile image comment
  Door Philippine• geplaatst op 23 Nov 2014 | 21:05:34

  Ik moest het bericht in twee delen sturen want het was meer dan 200 woorden :-)

  Bericht aangepast op 03:25:14
 • profile image comment
  Door Philippine• geplaatst op 23 Nov 2014 | 20:59:12

  De gevangen met geld hebben een eigen ingerichte cel, sommige hadden zelfs een hond. Op de binnenplaats was ook een terrasje. Vrouwen en kinderen liepen daar gewoon in en uit. Het arme gedeelte van de gevangenis hebben we niet gezien, dat was veel te gevaarlijk.
  We hebben bij een van de gevangene in zijn 'cel' gezeten, het was meer een studentenkamer. Daar kregen we de menukaart: wiet, coke, bier, whisky....heel apart. De coke maakten ze zelf in hun eigen lab. We hebben een paar gevangen ontmoet, die vertelden hun verhaal. Ook kregen we een kleine rondleiding. Aan het eind van de tour konden we nog souvenirs kopen. We mochten geen foto's maken.

  Het ging eigenlijk echt allemaal zoals omschreven in het boek Marching Powder. Ik heb inderdaad ook gehoord dat je er nu echt niet meer in komt. Maar Bolivia is ook wat gevaarlijker geworden sinds 2010...in ieder geval meer berovingen. Op waarbenjij.nu/philly staat nog mijn hele reisverslag over San Pedro. Ik vond het een ervaring om nooit meer te vergeten!

  Groeten,
  Philippine

  Bericht aangepast op 03:25:12
 • profile image comment
  Door Philippine• geplaatst op 23 Nov 2014 | 20:52:38

  Hoi Chris,

  Hier een reactie op je berichtje over San Pedro. Het was een van mijn meest bizarre reiservaringen. Ik moest contact leggen met een gevangene. Dat ging via mail en mobiele telefoon. Hij stuurde iemand die ons kwam ophalen bij ons hostel, bij de ingang van de gevangenis moesten we onze paspoorten inleveren (dat vond ik het meest enge moment,;vrijwillig de gevangenis in gaan en dat zonder paspoort). Die gevangene hebben we veel moeten betalen...50 euro pp. We waren met een hele groep toeristen.

  Bericht aangepast op 03:25:09

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (19)

'488563' door Chris8mgh '488563' door Chris8mgh

BelizeCaye Caulker

BelizeCaye Caulker

Shark attack

Chris8mgh

Haaien roepen bij mij gemengde gevoelens op. Wat zijn ze mooi en sierlijk maar oh zo dodelijk eng. Gedurende de gehele duik werden we gevolgd door twee haaien. Alsof ze voorheen gevoerd werden? In ieder geval heb ik genoten van hun aanwezigheid en als ze dan weer vlakbij zwommen sloeg mijn hartslag wel een keertje over... Topduik!

'460352' door Chris8mgh '460352' door Chris8mgh

BraziliëZuid Brazilie

BraziliëZuid Brazilie

..over the rainbow

Chris8mgh

Geen waterval is meer hetzelfde als je de Iguazu watervallen hebt bezocht. Ik was er voor de tweede keer en het blijft ongelofelijk indrukwekkend. Het natuurgeweld.. en ze zijn met zovelen. Adembenemend mooi

'450358' door Chris8mgh '450358' door Chris8mgh

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Tropisch fruit

Chris8mgh

Venezolanen vertrekken 's ochtends vroeg met hun boot vol tropisch fruit richting Curacao. Het fruit wordt overgeladen naar 'Koninging Juliana' om vervolgens te verkopen op de floating market.

Laatste blogs (2)

Een van de beroemdste treks ter wereld is de Inka trail. Een pad dat de Inka’s (de Romeinen van Peru, maar dan wat minder lang geleden) gebruikten om van de ene vestiging naar de andere te komen. Vaak... Lees meer

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'459781' door Robgreeve '459781' door Robgreeve

IJslandNoordland Oost

IJslandNoordland Oost

Leirhnjukur

Robgreeve

Leirhnjukur een prachtig landschap. De grond onder je voeten is gewoon heet. Op deze foto is het lava te zien van de vulkaan Krafla. De wolken maken de foto compleet.

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik