Chicamarika

'519094' door Chicamarika '519094' door Chicamarika

IndiaRajasthan

IndiaRajasthan

The beautiful people.

Chicamarika

Reizen is voor mij andere mensen en culturen ontdekken. Deze foto heb ik gemaakt op de Pushkar Fair in India. Een fascinerend festival dat een keer per jaar plaatsvindt in Pushkar. Dit slaperige stadje is dan het middelpunt van India met duizenden bezoekers en met duizenden kamelen als ware woestijngoden! Laat je verbazen over deze geweldige beesten en de unieke sfeer op de Pushkar Fair.

'519053' door Chicamarika '519053' door Chicamarika

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

India in 1 foto

Chicamarika

Dit is India voor mij op een foto vastgelegd. Op straat gebeuren continue verschillende dingen tegelijkertijd. Zoals hier: de meisjes, het jongetje, de koe, de man, de troep, de kleuren.... I love it!

'519046' door Chicamarika '519046' door Chicamarika

IndiaRajasthan

IndiaRajasthan

Vrouwen in India

Chicamarika

India is het land van de kleuren en geuren. De vrouwen zijn echt heel erg mooi en ik fotografeer ze graag. Zoals deze prachtige dame die op weg is naar een tempel.

'519043' door Chicamarika '519043' door Chicamarika

MyanmarBagan

MyanmarBagan

Bagan

Chicamarika

Bagan is prachtig. Er staan honderden tempels in dit gebied. Het mooie is om bovenop de tempels te klimmen en naar beneden te kijken. Het landschap is geweldig. Je kunt je met gemak dagen vermaken in dit mooie gebied.

'519021' door Chicamarika '519021' door Chicamarika

MyanmarBagan

MyanmarBagan

Ballonvaart Bagan

Chicamarika

Bagan is een gebied in Myanmar van 42 km² vol met tempels. Er zijn meer dan 4400 tempels! Een reis naar Myanmar zonder een paar dagen in Bagan door te brengen is ondenkbaar. De tempels die overal in dit gebied opduiken geven een fantastische indruk van de rijkdom die deze plek bijna duizend jaar geleden moet hebben uitgestraald. Bagan wordt vaak vergeleken met Angkor in Cambodja, maar ik verkies zonder twijfel Bagan boven Angkor. Bagan is groter, mooier, de tempels zijn interessanter en de sfeer is magisch.

Community-updates

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >