Catrien

profiel Catrien

Naam

Catrien Jansen

Reviews

0

Foto's & tips

68

Blogs

2

Lid sinds

19 December 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. stad

Holguin

Over mij

Wij hebben 2 kinderen en 2 kleinkinderen en veel vrije tijd. Een keer per jaar kunnen we een verre reis maken soms met een (kleine) groepsreis of met de camper door Australie en New Zealand. Tijdens een reis door Cuba moest ik onderweg bij een familie een sanitaire stop maken, die familie behoort nu tot onze vriendenkring. We hebben zelfs een cursus Spaans gedaan. We gaan daar zeker nog een keer naar toe. Wat ben ik blij dat ik vrij kan reizen.

Mijn Motto

'Wie reist wordt wijs en ziet hoe mooi maar kwetsbaar natuur en bevolking is Ik hoop dat onze kleinkinderen mogen genieten en fotograferen'

Over mijn camera

Merk

Olympus

Model

SP-570OUZ

Overige

analoog minolta spiegelreflex camera 28-80 lens 70-300

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (68)

'236042' door Catrien '236042' door Catrien

Zuid-AfrikaNelspruit

Zuid-AfrikaNelspruit

Ndebele vrouwen.

Catrien

Het leven van de Ndebele is vervuld van symbolen, waarbij ze felle kleuren gebruiken voor hun kledingen de aankleding van hun woning en hun gebruiksvoorwerpen.

'236039' door Catrien '236039' door Catrien

Zuid-AfrikaNelspruit

Zuid-AfrikaNelspruit

Girl - power

Catrien

In Pilgrims Rest zaten wij te genieten op een bankje in de zon, toen deze twee boefjes er bij kwamen zitten. Ze waren broer en zus van elkaar, ze hadden alle twee een power T- shirt aan.

'224809' door Catrien '224809' door Catrien

NicaraguaCaribische kust

NicaraguaCaribische kust

Spitsneus slang

Catrien

Bij de grensoversteek van Costa Rica naar Panama, op een oude brug zag ik deze spitsneus slang, met zijn smalle snuit en draadmagere lijf. Bij een bedreiging verstijft hij zodat hij op een takje lijkt, dat is mij verteld.

Laatste blogs (2)

Vanuit San Carlos, voeren we met een publieke taxiboot in ruim 2 uur over de San-Juan rivier naar het dorpje Boca de Sabalos. Onderweg kwamen er kleine kano’s aanvaren met mensen die overstapten in... Lees meer

Dit is mijn eerste blog voor reisreporters. Wij zijn in augustus 2009 in Costa Rica geweest, een fantastisch land voor natuur liefhebbers en voor natuur fotografen. Deze rondreis Costa Rica, Nicaragua... Lees meer

Ik ben fan van (9)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (36)

'236556' door Tammy85 '236556' door Tammy85

Nieuw-ZeelandChristchurch omgeving

Nieuw-ZeelandChristchurch omgeving

Lake Tekapo

Tammy85

Het mooie Lake Tekapo!! Dit was de 2de keer dat ik in New Zealand was en ik sta nog steeds verstelt hoe mooi het is.

'235093' door GrietBuis '235093' door GrietBuis

MyanmarYangon

MyanmarYangon

Handkar.

GrietBuis

Even buiten Yangon torent de imposante Shwedagon pagode hoog uit boven de stad. Deze 100 meter hoge, met 20.000 "goudplaten" bedekte pagode is een nationaal symbool en het doel van duizenden Boeddhistisch pelgrims. Je kunt uren, omringd door een wierookwalm, ronddwalen langs de tempeltjes en offerplaatsen in het sprookjesachtige complex. Zo'n enorm complex vergt natuurlijk ook het nodige onderhoud. Regelmatig gaan de kleinere Boeddha beelden met de handkar op transport naar de werkplaats om ze weer even op te knappen.

'231899' door Jacomien '231899' door Jacomien

NederlandUtrecht

NederlandUtrecht

Wit met een goud...ra

Jacomien

Witte koeien in een wit landschap en een donker bos met witte sneeuw op de achtergrond. En dan nog een avondzonnetje die alles zilver tot goudkleurig kleurt. Prachtig zo in de winter!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier