Brabo65

profiel Brabo65

Naam

hans van zundert

Reviews

0

Foto's & tips

42

Blogs

0

Lid sinds

16 June 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Groot-Brittannië

Fav. stad

Londen

Mijn Motto

'geniet van alles !'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (42)

'450694' door Brabo65 '450694' door Brabo65

NederlandNoord Holland

NederlandNoord Holland

Herfst

Brabo65

Nu kun je echt wel merken dat het herfst wordt. Het gras is niet groen meer. het is wel fijn om nog wat te wandelen al was het vandaag toch wel minder dan gisteren

'450201' door Brabo65 '450201' door Brabo65

NederlandRotterdam

NederlandRotterdam

Nog even genieten van

Brabo65

Het was vandaag nog even genieten van het lekkere weer. hier in Rotterdam was het zelfs aan het water goed toeven. misschien komt er morgen weer zo'n dag.

'366712' door Brabo65 '366712' door Brabo65

NederlandAmsterdam

NederlandAmsterdam

Amsterdam

Brabo65

Als ik aan Amsterdam denk, denk ik aan mooie gevels en veel grachten. Ik vind het een hele mooie stad om te fotograferen . Zelfs bij slecht weer is het daar mooi.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (3)

'1101229' door Dianadm '1101229' door Dianadm

EthiopiëOromiya

EthiopiëOromiya

Wachter bij de Delta

Dianadm

De Omo-vallei is de thuisbasis van inheemse volkeren die er al millennia wonen. De Dassanech, wat letterlijk vertaald 'Mensen van de Delta' betekent, bewonen het zuidelijkste deel van de vallei, waar de Omo rivierdelta overgaat in het Turkana-meer. Ondanks het meer en de delta is dit een ongelooflijk droog gebied, een semi-woestijn. De groene uitzondering hierop is de smalle strook rivierbos, waar enorme bomen groeien die voor schaduw en de broodnodige verkoeling zorgen.

'1100813' door AnnCools '1100813' door AnnCools

KirgiziëIssyk-Kul Region

KirgiziëIssyk-Kul Region

Op bezoek bij locals.

AnnCools

Kyrgyzstan is een bijzonder land en de bevolking die op het platteland leeft is enorm hartelijk. De beste manier om het land te verkennen, is een combinatie van wandelen, paardrijden en autorijden. Zo passeer je verschillende dorpen en yurt camps en ervaar je de authentieke levensstijl van de locals. Op de weg van Kochkor naar het startpunt voor de Kyzart Pass, kom je voorbij de woonplaats van deze gastvrije familie. Ze maken gefermenteerde melk en laten je maar al te graag proeven als je even komt kennismaken. Met een beetje geluk geeft de zoon (jongetje uiterst rechts) ook nog een indrukwekkende show op zijn paard!

'1100313' door Lijn '1100313' door Lijn

AustraliëQueensland

AustraliëQueensland

Bultrug.

Lijn

Ook op onze wensen lijst was het zien van walvissen. Vanuit Hervey Bay een dag cruise gedaan, van juli tot eind oktober komen daar in de baai tussen Fraser island en het vaste land bultruggen die migreren van Antarctica naar warmere wateren. Het werd een ware show waar meerdere bultruggen sprongen maakten, klapten met hun vin of staart op het water en zelfs speelden met dolfijnen.

Community-updates

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >