Bertopreis

profiel Bertopreis

Naam

Bert van Heiningen

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

5

Lid sinds

12 February 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Bhutan

Fav. stad

Rio de Janeiro

Over mij

Ik ben een ondernemend, creatief en vooral reislustig. Ik werk om te kunnen reizen. In dagelijks bestaan werk ik als trainer/coach in mijn eigen bedrijf. Motto: making the difference that matters. Dit geldt niet alleen voor mijn werk maar ook hoe ik in het leven sta. Hoe meer diversiteit, hoe leuker de wereld waarin wij leven. Van mensen die anders zijn kun je leren ipv de bevestiging bij het bekende te zoeken, dat weet je toch al. Ik reis inmiddels 50 jaar( jubileum) en ben nog steeds op ontdekkingstocht. 1ste reis Parijs op de fiets toen ik 14 jaar jong was.

Mijn Motto

'leef het leven, reis en geniet'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

200

Overige

Leica

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'306052' door Bertopreis '306052' door Bertopreis

ThailandAndaman kust

ThailandAndaman kust

Strand Andamankust

Bertopreis

Zij was helemaal alleen op het strand en was in een groot verhaal verwikkeld. Met veel gebaren praatte zij en liep op en neer de kustlijn. Ineens werd het meisje zich bewust van mijn aanwezigheid, ik had haar in beeld gebracht en ik kwam in haar beeld. Eerst keek zij onderzoekend en nieuwsgierig (dat is de foto)naar mij en later kreeg in een prachtige glimlach. Vervolgens liep zij weg, langs het water en toen zij een kleine stip in de verte was zag ik haar het land ingaan. Zo´n beeld is weer een pareltje van schoonheid

'306442' door Bertopreis '306442' door Bertopreis

ThailandAndaman kust

ThailandAndaman kust

Zichtbare liefde

Bertopreis

Ik was uitgenodigd voor de thee. Toen ik vroeg of ik een foto van haar en haar dochter mocht maken, knikte de moeder en het resultaat is deze foto. Ik was zelf geraakt door dit beeld. Een kind dat in haar eigen wereld leeft en een moeder die zo trots en liefdevol naar haar dochtertje kijkt.

'306438' door Bertopreis '306438' door Bertopreis

ThailandAndaman kust

ThailandAndaman kust

Verborgen boeddha

Bertopreis

Ineens zag ik deze verborgen boeddha achter een paal zitten, ik ben nog steeds gefascineerd door de plek waar zij de boeddha hebben geplaatst. Waarom deze plek is een raadsel, maar dat past wel bij een boeddha beeld.

Laatste blogs (5)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier