Bertopreis

'1104989' door Bertopreis '1104989' door Bertopreis

MyanmarRangoon

MyanmarRangoon

Devotie in Birma

Bertopreis

Tijdens mijn reis "de wereld rond in 75 dagen" kon ik altijd rust vinden bij een beeld van mensen in meditatie of gebed. Andere plekken van complete rust zijn uiteraard in de natuur te vinden, daar is de stilte. De mediterende man zit in de rumoerige omgeving van het Swedagon Pagoda in Yangon en dan is het lastiger om de rust en stilte te vinden.

'306443' door Bertopreis '306443' door Bertopreis

ThailandAndaman kust

ThailandAndaman kust

Blauwe mand

Bertopreis

Op de motorbike aan het rondrijden en op een verlaten zandweg kwam ineens dit beeld. Het huisje was verlaten, maar dit beeld midden ver weg van de bewoonde wereld had ineens mijn aandacht. Soms kan ik details in een landschap prachtig vinden , vandaar deze foto.

'306442' door Bertopreis '306442' door Bertopreis

ThailandAndaman kust

ThailandAndaman kust

Zichtbare liefde

Bertopreis

Ik was uitgenodigd voor de thee. Toen ik vroeg of ik een foto van haar en haar dochter mocht maken, knikte de moeder en het resultaat is deze foto. Ik was zelf geraakt door dit beeld. Een kind dat in haar eigen wereld leeft en een moeder die zo trots en liefdevol naar haar dochtertje kijkt.

'306438' door Bertopreis '306438' door Bertopreis

ThailandAndaman kust

ThailandAndaman kust

Verborgen boeddha

Bertopreis

Ineens zag ik deze verborgen boeddha achter een paal zitten, ik ben nog steeds gefascineerd door de plek waar zij de boeddha hebben geplaatst. Waarom deze plek is een raadsel, maar dat past wel bij een boeddha beeld.

'306052' door Bertopreis '306052' door Bertopreis

ThailandAndaman kust

ThailandAndaman kust

Strand Andamankust

Bertopreis

Zij was helemaal alleen op het strand en was in een groot verhaal verwikkeld. Met veel gebaren praatte zij en liep op en neer de kustlijn. Ineens werd het meisje zich bewust van mijn aanwezigheid, ik had haar in beeld gebracht en ik kwam in haar beeld. Eerst keek zij onderzoekend en nieuwsgierig (dat is de foto)naar mij en later kreeg in een prachtige glimlach. Vervolgens liep zij weg, langs het water en toen zij een kleine stip in de verte was zag ik haar het land ingaan. Zo´n beeld is weer een pareltje van schoonheid

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier