Berbs

profiel Berbs

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

10

Blogs

0

Lid sinds

12 December 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Maleisië

Fav. stad

Kuala Lumpur

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

d5600

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (10)

'1106468' door Berbs '1106468' door Berbs

IranKashan

IranKashan

Poserende kamelen

Berbs

Tijdens onze reis door Iran bezochten we de stad Kashan. Vanuit Kashan is het maar een stukje rijden naar de prachtige Maranjab Woestijn. Een gebied met zandheuvels, zoutvlaktes... en kamelen! In Kashan boek je eenvoudig een trip naar de Maranjab Woestijn. Het is aan te raden deze trip bij zonsopgang of zonsondergang te doen, aangezien de temperaturen overdag (afhankelijk van het seizoen) op kunnen lopen tot 50 graden. In het gebied schijnen zo'n 300 kamelen te rond te lopen. Bij een korte stop werden we ineens omringd door zo'n vijftien prachtige exemplaren, waarvan deze drie even mooi voor de camera poseerden.

'1106199' door Berbs '1106199' door Berbs

TanzaniaSerengeti

TanzaniaSerengeti

De koning van de...Se

Berbs

Op de centrale Serengeti spotten we deze majestueuze leeuw, die zijn bijnaam echt eer aan doet. Hij is natuurlijk niet alleen de koning van de Serengeti maar ook de koning van het dierenrijk en deze foto verbeeldt dat bij uitstek! Mijn safari fotografeer tip: wees snel en schiet zoveel als je kan. Later zul je ontdekken dat er dan bijna altijd wel een mooi shot tussen zit!

'1106204' door Berbs '1106204' door Berbs

SpanjeCórdoba

SpanjeCórdoba

Gekleurde straatjes..

Berbs

When in Córdoba... Niets is leuker dan dwalen door de gekleurde straatjes in Córdoba. Vergeet daarbij niet om af en toe een weelderige patio (binnenplaats) te bezoeken. De patio's van Córdoba behoren tot werelds mooiste met zeeën van exotische bloemen en planten.

Community-updates

EDITIE 106 | 28 eens-in-je-leven reiservaringen

25-01-2021 Columbus Travel editie 106 is nu verkrijgbaar! Onze nieuwste editie over reizen die je één keer in je leven wilt maken is uit! Plus: kom oog in oog te staan met de Europese beer in Slovenië, ga net over de grens roadtrippen in België en Duitsland, treed buiten de gebaande paden in Oman en maak kans op een reis naar Spanje en een weekendje weg met een huurcamper! Bekijk de editie hier >

EN DE WINNAARS ZIJN ...

Nu we met twee voeten in 2022 staan, is het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. Jullie deden in groten getale mee aan onze jaarwedstrijd ‘Reizen in tijden van corona’ en we hebben prachtige foto’s voorbij zien komen. Maar wie sleept nou de hoofdprijs in de wacht? En wie wordt er bekroond tot het Communitylid van 2021? De winnaars zijn bekend!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-01-2022 Het allerlaatste maandthema - architectuur - bleek enorm populair: wat veel prachtige foto's zijn er langsgekomen! De keuze was nog vrij lastig, maar we zijn eruit en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Kerk van de Heilige Geest in Vilnius, Albert! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! 

WEEK 03| COMMUNITY-TOPPERS


Salto do Prego. Foto: Canipel
1. Topfoto & -tip: Salto do Prego door Canipel
2. Review: Askja vulkaan, IJsland door Myrthe Levels
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Nheuveltravel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN REIS NAAR COSTA RICA MET JOUW BUCKETLIST 2022!

Sifnos, Griekenland

Welke bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist voor het komende jaar? Deel jouw verlanglijstje voor 2022 en wie weet word je beloond met een bijzondere reis naar Costa Rica, verzorgd door Columbus en Riksja Travel! Doe mee >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik