Bartvis

profiel Bartvis

Naam

Bart Visser

Reviews

0

Foto's & tips

74

Blogs

0

Lid sinds

30 August 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Namibië

Fav. stad

Bangkok

Over mij

Bart Visser, 1e jaars biologie student in Leiden, 19 jaar.

Mijn Motto

'Enjoy the little things.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

eos 1000D

Overige

Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS Canon EF 70-200mm f/4.0 L USM

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (74)

'525633' door Bartvis '525633' door Bartvis

CanadaNewfoundland

CanadaNewfoundland

Zweven door het licht

Bartvis

Voor deze foto was geduld en inzicht erg essentieel. Alle papegaaiduikers zaten op een rots in de zee en vlogen de hele tijd heen en weer met visjes of takjes. Door goed te kijken naar de aanvliegroutes en de vertrekroutes van de onhandige vogeltjes had ik op een gegeven moment een juiste plek gevonden om rustig te kunnen zitten en wachten op het juiste moment voor de foto. Door de snelle sluitertijd en de donkeren schaduw van de rots is de achtergrond helemaal zwart geworden. De papegaaiduiker zelf vloog vol in de zon en is daarom wel erg opgelicht.

'344143' door Bartvis '344143' door Bartvis

GhanaAshanti

GhanaAshanti

Visser in Lake...Bosu

Bartvis

Deze visser in Lake Bosumtwi zit op een houten plank. Volgens traditioneel geloof namen in dit meer de zielen afscheid van de god twi. Het is dus een heilig meer voor de Ashanti, daarom wordt het alleen toegestaan om op houten plankjes te vissen. Lake Bosumtwi is ontstaan door een inslag van een meteoriet. De diameter van het meer ligt rond de 8 km en op het diepste punt is het meer 81 meter!

'346488' door Bartvis '346488' door Bartvis

GhanaTamale

GhanaTamale

Ijsvogel paartje

Bartvis

Dit ijsvogel paartje probeerde ik al een tijd te fotograferen. Maar ze zijn snel hoor ijsvogels dus telkens als ik net de foto wilde maken vlogen ze al weer weg. Maar dan eindelijk net voordat we weer in de auto stapte om verder te gaan gingen ze tegenover ons in de boom zitten, net alsof ze het ons gunde om toch nog een foto van ze te kunnen maken.

Mijn fans (2)

Ik ben fan van (6)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (12)

'308331' door Biancavanderwerf '308331' door Biancavanderwerf

ChinaYunnan

ChinaYunnan

Naxi

Biancavanderwerf

We waren in het Stone Forest in Kunming en deze man liep heeel snel voorbij. Een paar uur verder woont de Naxi bevolking die veelal bontmutsen dragen. Deze meneer was dus ook lekker de toerist aan het uithangen :-)

'304561' door Bowral '304561' door Bowral

IndiaTamil Nadu

IndiaTamil Nadu

Mijmeren

Bowral

Welke gedachten zouden bij deze mijmerende dame bij de kusttempel van Mamallapuram door het hoofd gaan? Ze zat er al een tijdje voor zichzelf uit te staren. Wat ze ook denkt, de stenen dieren denken met haar mee ...

'295538' door Wisseschout '295538' door Wisseschout

MyanmarChin

MyanmarChin

Zonsopkomst

Wisseschout

Het is wel even vroeg uit bed en een eind omhoog klimmen maar dan heb je ook wat. Deze foto is genomen in Mrauk-U . We sliepen in het Vesali resort [ erg goed/mooi en leuk] en daar achter begon gelijk een pad naar boven.

Community-updates

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >