Bartjroth

profiel Bartjroth

Naam

Bart Roth

Reviews

0

Foto's & tips

27

Blogs

25

Lid sinds

17 January 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Bhutan

Over mij

Als reiziger hebben de tropen hebben mijn bijzondere interesse. Toen ik nog studeerde liep ik in 1995 stage in Ivoorkust. Daar zat ik in een kamp midden in de jungle met wat andere studenten, een ervaring om nooit te vergeten. Evenals de reis door de Amazone, die ik deed samen met een vriend. We voeren toen in een klein bootje diverse zij-armen van de Amazone-rivier af in Peru, Bolivia en Equador. Tot slot beschouw ik de jungletocht naar de top van de Ebba in Suriname, samen met mijn vriendin en 3 andere reizigers in 2007 als een van mijn beste reiservaringen.

Mijn Motto

'Beïnvloed niet je omgeving, maar laat de omgeving jou beïnvloeden.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS500D

Overige

Canon 1.8 50 mm lens, Canon 3.5-5.6 18-55 mm zoomlens, Sigma 4.5-5.6 70-300 mm telezoomlens, Sirui statief.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (27)

'393810' door Bartjroth '393810' door Bartjroth

KazachstanOost Kazachstan

KazachstanOost Kazachstan

Kazachstaanse leegte

Bartjroth

Kazachastan is een leeg en uitgestrekt land. Maar leeg en uitgestrekt kan ook heel mooi zijn. Vooral als er een groepje wilde paarden (of soms ook kamelen) ten tonele verschijnt.

'374304' door Bartjroth '374304' door Bartjroth

CambodjaNoordoost Cambodja

CambodjaNoordoost Cambodja

Jungletocht in...Camb

Bartjroth

Vanuit Bang Lung kun je een jungle-tocht maken door het nabij gelegen oerwoud. We sliepen 3 nachten in het bos. Een zeer deskundige locale gids wist van alles en nog wat te vertellen over de natuur en ook de gebruiken van de locale mensen. Hij sprak geen Engels, maar daar hadden we dan weer een aparte gids/tolk voor. Hier zitten beide mannen bij het kampvuur.

'396677' door Bartjroth '396677' door Bartjroth

MongoliëZuidwest Mongolie

MongoliëZuidwest Mongolie

Kamelen bij...zonsond

Bartjroth

De steppe in zuidelijk Mongolië is desolaat en uitgestrekt. Oneindige graspollen met op de achtergrond vaak bergen. Hier en daar staat er een ger of een groepje kamelen. Meestal keren de kamelen s'nachts zelf weer naar hun eigenaar terug. Maar of deze kamelen dat ook van plan zijn? Het is hier al na zonsondergang.

Laatste blogs (25)

De laatste avond in het hotel in Velsk werd opgeluisterd door een gezelschap van een stuk of tien vijftigers dat een feestje vierde. Voor deze gelegenheid werd het volume van de muziek opgeschroefd to... Lees meer

Na Perm wachtte ons het avontuurlijkste deel van de trip door Rusland. 2000 km door een gebied waar ze in de regel nog nooit een toerist gezien hebben. En dat bleek. In cafe's langs de weg raakten de... Lees meer

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier