BESABINE

profiel BESABINE

Naam

Sabine Boogaard

Reviews

0

Foto's & tips

6

Blogs

0

Lid sinds

10 April 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Colombia

Over mij

Net als jij houd ik enorm van reizen! Inmiddels heb ik mijn hart verloren aan mijn Colombiaan, waarmee ik sinds 31 december 2014 samenwoon in Bogotá. Geëmigreerd voor de liefde dus, naar dit geweldige land! Mijn ervaringen + informatie zijn te vinden op www.besabine.com .

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (6)

'489543' door BESABINE '489543' door BESABINE

ColombiaMedellin

ColombiaMedellin

Medellín verkennen...

BESABINE

Medellín was in 2013 nog de meest innovatieve stad ter wereld. En terecht, want tegenwoordig kun je hier met de metro en de kabelbaan (wat hier dus tot het openbaar vervoer behoort) de hele stad door. Zo ook de twee bergen op, die een aantal jaar geleden nog te gevaarlijk waren om er te komen. Vanaf de kabelbaan heb je een prachtig uitzicht over de stad én kun je de sloppenwijken van Medellín op een veilige afstand bekijken. Iets wat trouwens wel een ietwat vreemd gevoel geeft.

'488635' door BESABINE '488635' door BESABINE

ColombiaBogota

ColombiaBogota

Monserrate: dé...must

BESABINE

Veel toeristen slaan óf Bogotá gewoon over, óf ze bezoeken alleen het stadscentrum. Ik kan het me ook wel voorstellen: vanaf het vliegveld binnenkomen in deze hectiek en niet al te mooie gebouwen. Dat komt inderdaad niet erg uitnodigend over. Echter, Bogotá is een ontzettend leuke stad waar veel te doen is, zowel in als buiten de stad. Begin met en bezoek aan Monserrate en kijk je ogen uit over deze gigantisch grote stad. In stilte staar je naar dat uitzicht en bedenk je je hoe niet normaal groot deze stad hoog in de bergen wel niet is. Bedenk dan meteen dat wat je ziet alleen maar zo'n 30% van de hele stad is, én dat je zeker verder moet kijken dan het centrum. Ga bijvoorbeeld naar Usaquen en Chapinero, en bezoek een groot winkelcentrum. Veel plezier!

'488634' door BESABINE '488634' door BESABINE

Colombia

Colombia

Het mooiste uitzicht.

BESABINE

Op 2 uur rijden van de grote stad Medellín, midden in Colombia, bevindt zich een natuurgebied rondom het meer van Peñol-Guatapé. Een gebied dat je adem doet stukken en je hart sneller doet kloppen. Wat prachtig! Adembenemend. Letterlijk, want voor dit prachtige uitzicht moet je de hoge rots 'La Piedra del Peñol' beklimmen (750 treden). Sla dit gebied vooral niet over als je Colombia bezoekt!

Mijn fans (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier