ArjaAroonCat

profiel ArjaAroonCat

Naam

Arja Siedenburg

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

18 December 2017

Over mij

Ik ben Arja, een student met de wens de wereld te kunnen ontdekken. De reizen die ik heb gemaakt in mijn leven waren tot nu toe met mijn ouders en mijn opleiding(en). Ik hoop binnenkort zelf een bestemming te kunnen kiezen, en er gewoon voor te gaan! Columbus heeft de reiziger in mij wakker gemaakt, en ik hoop dat Columbus mij ook zal begeleiden in mijn toekomstige reizen. Tot die tijd is het gewoon nog even lekker wegdromen!
Ik heb vanaf mijn 8e op een boot gewoond, dat bood me veel flexibiliteit in het ontdekken van de (water) paden in Nederland. Daardoor heb ik geleerd hoe veel verschillende soorten steden, mensen, natuur en dieren er zijn, zelfs al binnen één land!
Het liefst houd ik me bezig met die laatste twee.
Afgezien van de wereld ontdekken en van de natuur te genieten, houd ik heel erg van creatief bezig zijn. Dingen creëren en mensen mee nemen in kleuren en emoties, zoals veel inspirerende modere kunstenaars met mij hebben gedaan.

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

PowerShot A470

 

14 reactie(s) bij "ArjaAroonCat"

 • profile image comment

  Hoi Arja, leuk dat je op een wat oudere foto van mij hebt gereageerd. Fietsen op de Rallarvegen is zeker het onthouden waard, erg leuk om te doen.

  Door karinm • geplaatst op 2018-01-26 08:45:40
 • profile image comment

  Leuk dat je nog even bij een oude foto van mij gekeken hebt. Veel plezier op deze site.

  Door marcvankessel • geplaatst op 2018-01-04 20:42:02
 • profile image comment

  Hi Arja, bedankt voor je toelichting en suc6 met de instellingen van je camera. Zie dat je Nieuwkomer van de week was. Alsnog gefeliciteerd en nog heel veel plezier hier op de site. Els

  Door abytravel • geplaatst op 2018-01-03 15:42:28
 • profile image comment

  Goede keuze... wandelen door Kent of ook nog andere counties?

  Door Cobinho • geplaatst op 2018-01-02 21:15:48
 • profile image comment

  Welkom op de site en gefeliciteerd met je titel.

  Door Dianadm • geplaatst op 2017-12-23 09:08:17
 • profile image comment

  Gefeliciteerd met je eretitel Nieuwkomer vd week, veel plezier op de site.

  Door karinm • geplaatst op 2017-12-22 21:34:36
 • profile image comment

  Hoi Arja, Welkom op deze site en gefeliciteerd!

  Door marjan stolk • geplaatst op 2017-12-22 20:58:28
 • profile image comment

  Welkom en gefeliciteerd

  Door Nick1982 • geplaatst op 2017-12-22 20:22:51
 • profile image comment

  Hoi Arja, wat leuk dat jij nieuwkomer van de week bent geworden, van harte gefeliciteerd!! gr. anita

  Door agrotewal • geplaatst op 2017-12-22 14:38:42
 • profile image comment

  Beste Arja, Allereerst welkom op onze site! Super dat Columbus jou meer inspiratie kan geven voor je volgende reizen. En zo te zien heb je meteen al foto's geupload! We hopen er natuurlijk nog veel meer voorbij te zien komen. Bij deze ben je uitgeroepen tot Nieuwkomer van de week. Gefeliciteerd! Gr. de Redactie.

  Door REDACTIE • geplaatst op 2017-12-22 14:14:26
 • profile image comment

  Hoi Arja, wat ontzettend leuk dat je fan van ons bent geworden! Dank je wel voor deze waardering. Veel plezier op deze verslavende site en we zijn benieuwd naar jouw verhalen en foto's. Groeten, Cees en Loes

  Door CBurgstad • geplaatst op 2017-12-19 18:31:20
 • profile image comment

  Dat gaat je vast lukken, zeker nu je Columbus hebt ontdekt. Er zijn hier zoveel mensen met goede tips en ideeën. Het is leuk en leerzaam. Je zult zien als jij ook reageert op foto's van anderen dat er een wereld voor je opengaat, gr. anita

  Door agrotewal • geplaatst op 2017-12-18 20:42:45
 • profile image comment

  Dat doe je goed, gewoon in het diepe springen. Dat heb ik ook gedaan. En kijk eens hoever ik ben gekomen. Een paar jaar geleden wist ik niet veel van foto's maken, maar dankzij deze site heb ik zoveel opgestoken, dat ik helemaal verslingerd ben geraakt aan het maken van foto's.

  Door agrotewal • geplaatst op 2017-12-18 20:36:50
 • profile image comment

  Hoi Arja, net lid van de RR community en dan al een fan van mij! Ik voel me bijzonder vereerd! Dank je wel en heel veel plezier op onze site. gr. anita

  Door agrotewal • geplaatst op 2017-12-18 20:26:46

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'568553' door ArjaAroonCat '568553' door ArjaAroonCat

Nederland

Nederland

Aan het begin van mij

ArjaAroonCat

Beginnen bij het begin natuurlijk. Al vanaf jongs af aan ging ik met mijn grootouders, moeders en zus mee naar camping de Lakens. Hun camper stond in een hoekje, lekker rustig, en naast de ingang van National Park Kennemerland. Toen ik in 2009 mijn eerste camera kreeg (een Canon PowerShot A470) heb ik natuurlijk meteen foto's gemaakt toen we weer naar de camping gingen. Het is alweer een hele tijd geleden sinds ik op die camping ben geweest, omdat mijn grootouders besloten het plekje op te geven. Maar ik ben er van overtuigd dat het Kennemerland nog net zo mooi is, vol leven en ruwe natuur. Ik raad zeker aan langs te gaan als je houd van wandelen in de natuur. Wij liepen er altijd tegen de avond aan, nog voor zonsondergang. In een wandeling van (ik denk) 2 uur kwamen we gemiddeld 1 of 2 andere wandelaars tegen.

'568622' door ArjaAroonCat '568622' door ArjaAroonCat

DuitslandKeulen

DuitslandKeulen

Mijn eerste citytrip-

ArjaAroonCat

Toen ik ontzettende fan was van een band van Duitse oorsprong, zijn mijn ouders, zus en ik naar Keulen gegaan voor een weekendje, in 2012. Ik kan me niet herinneren dat we echt iets gepland hadden. We hadden een hotelletje geboekt voor 2 nachtjes, onze Australische vrienden kwamen ook en we zijn gewoon gaan rondlopen. Ik heb foto's gemaakt van bijna alles wat los en vast zat. Deze foto's zijn helaas niet van geweldige kwaliteit, omdat ik mijn camera alleen zag als iets om een herinneringen mee vast te leggen. Tot op de dag van vandaag beschik ik niet tot de kennis over alles wat je kan doen met een (goede) camera. Het spreekt voor zich dat ik me meer ga verdiepen in deze kennis voordat ik mijn volgende reis maak, zeker nu ik lid ben van deze community! Dit is een foto van de Grote Sint-Martinuskerk (Groß St. Martin) in Keulen. Nu ik erop terugkijk vind ik de gekleurde huisjes een leuk detail. Ik raad je zeker aan een wandelingetje te maken langs de Rijn mocht je Keulen een bezoekje brengen.

'569525' door ArjaAroonCat '569525' door ArjaAroonCat

Groot-BrittanniëEngeland

Groot-BrittanniëEngeland

Het uitzicht vanaf...

ArjaAroonCat

In 2014 ben ik met mijn opleiding naar Engeland gegaan. Dit was een echte wandelvakantie. We kampeerden op de camping 'Little Switzerland' in de buurt van Folkestone. Dit beeld was het uitzicht als je met een trappetje naar het veldje naast het restaurantje ging. Ik heb hier veel foto's van, met meerdere soorten weer en daglicht. Nu ik het beeld bewerkt vraag ik me wederom af waarom het beeld zo korrelig is, ik moet me voor mijn volgende reis toch wat extra verdiepen in mijn camera! Als je een bezoekje brengt aan Engeland en je bent in de buurt van Folkestone, raad ik je zeker aan eens een wandeling te maken langs de kliffen. Prachtige uitzichten daar! Als we langs de camping gingen dwalen, voelde we ons echte ontdekkers. Afgezien van af en toe een mede-student, was er alleen maar het bos om ons heen, met allemaal vogels in de boomtoppen en het geluid van het water langs de kliffen rechts onder ons. Ik zal later nog een foto posten van het avontuurlijke pad dat we volgden na aankomst op de camping.

Ik ben fan van (10)

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik