Angelinek

profiel Angelinek

Naam

Angeline Kuchler

Reviews

0

Foto's & tips

75

Blogs

4

Lid sinds

27 October 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Verenigde Staten

Fav. stad

NY, Antwerpen, Tokio, KL & Adam

Over mij

Ik ben een echte levensgenieter, wil het maximale overal uit halen! Dit doe ik door zo veel mogelijk leuke dingen te ondernemen! Reizen staat hierbij met stip op nummer 1! Samen met mijn man maken we jaarlijks zoveel mogelijk reizen.

We gaan graag een weekendje weg in Nederland of België, maken citytrips naar mooie steden ergens in de wereld en zoeken het avontuur op tijdens een 'back to basic' backpack reis. Diversiteit en variatie is leuk!

"De ultieme reis brengt continue verrassingen en is net een goede film waarbij je iedere keer in een andere scene terecht komt".

Mijn Motto

'Zoveel mogelijk zien, proeven, ruiken en voelen van de wereld! Leer van andere culturen en gebruiken en je wordt een wijzer mens!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D5000

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (75)

'383561' door Angelinek '383561' door Angelinek

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

Westerse s?dhu op...b

Angelinek

Ik was erg onder de indruk van de pelgrims die Kumbh Mela (bedevaart in Allahabad, India 2013) bezochten. In het bijzonder vond ik de westerse s?dhus (priesters) wel de opvallendste bezoekers. Tussen alle indrukken door heb ik deze meneer vastgelegd.

'477249' door Angelinek '477249' door Angelinek

MaleisiëLangkawi island

MaleisiëLangkawi island

Genieten op Langkawi.

Angelinek

Kijk samen naar de zonsondergang vanuit je eigen boomhut! Begin januari dit jaar hebben we 2 nachten doorgebracht op Langkawi. Per toeval, tijdens een strandwandeling, kwamen we de boomhutten van Malibest Resort tegen. In totaal staan er 4 boomhutten, allen op het strand. Voor de volgende nacht hebben we dus gelijk een boomhut geboekt. Het is onze droomlocatie geworden! Het staat zo dicht bij de zee dat je een super mooi uitzicht hebt. Vooral de zonsondergang vanaf je eigen balkon is adembenemend! Mocht je dus op Langkawi verblijven, overnacht dan zeker minimaal 1 avondje op het strand! Malibest Resort malibestresort.com Gezien in de Lonely Planet Boomhut vanaf 230 RM (is omgerekend 55 euro en zeer de moeite waard) Veel plezier! ps: wil je de drukte ontlopen bezoek Langkawi (en heel Maleisie) dan vanaf januari. Het is officieel regentijd hier, maar in het westen vallen de regenbuien mee (is ook geluk). Het grote voordeel is dat accommodaties zoals hierboven beschreven boekbaar zijn en het heel rustig is op de stranden.

'361076' door Angelinek '361076' door Angelinek

PortugalLissabon

PortugalLissabon

Bijzondere...zonsonde

Angelinek

Costa de Caparica betekend zon, zee, strand en mooie zonsondergangen! Getrakteerd worden op zo'n mooie zonsondergang is toch wel bijzonder, toch niet voor niets mijn statief meegesleept op vakantie :-)

Laatste blogs (4)

Mijn fans (1)

Ik ben fan van (1)

Community-updates

NIEUW MAANDTHEMA VAN START!

02-08-2021 We trappen af met het thema voor augustus: Landschappen in tijden van corona. Benieuwd naar de winnaars van juli? Die vind je hier.

DE NIEUWE WERELDWONDEREN ZIJN BEKEND


30-07-2021 De afgelopen maand kon je stemmen op jouw favoriete Nieuwe Wereldwonder. De stemmen zijn geteld: Dit zijn de 7 Nieuwe Wereldwonderen!

DOE MEE AAN DE DRONE-FOTOWEDSTRIJD

dronewedstrijd
22-07-2021 'Met een drone zie je de wereld vanuit een nieuw en verrassend perspectief. We zijn dan ook benieuwd naar jouw mooiste dronefoto’s! Deel je top 3 en maak kans op een DJI Mini 2, cadeaubon van Coolblue of vakantie van srprs.me! Doe mee >

week 30 | Community-toppers

Tranøy Fyr door DREAMER666
Tranøy Fyr. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Tranøy Fyr door Dreamer666
2. Review: Huila, Colombia door Travelbag
3. Communitylid van de week: John Heeneman
4. Nieuwkomer: Matijs

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN AUGUSTUS: LANDSCHAPPEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van augustus is: landschappen. Lees meer over de wedstrijd >

DOE MEE AAN DE DRONE-FOTOWEDSTRIJD

Met een drone zie je de wereld vanuit een nieuw en verrassend perspectief. We zijn dan ook benieuwd naar jouw mooiste dronefoto’s! Deel je top 3 en maak kans op fantastische prijzen. Doe mee >

WIN EEN NATUURHUISJE OP DE WADDEN

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s en video's van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending. Doe mee >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik