Angelinek

profiel Angelinek

Naam

Angeline Kuchler

Reviews

0

Foto's & tips

75

Blogs

4

Lid sinds

27 October 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Verenigde Staten

Fav. stad

NY, Antwerpen, Tokio, KL & Adam

Over mij

Ik ben een echte levensgenieter, wil het maximale overal uit halen! Dit doe ik door zo veel mogelijk leuke dingen te ondernemen! Reizen staat hierbij met stip op nummer 1! Samen met mijn man maken we jaarlijks zoveel mogelijk reizen.

We gaan graag een weekendje weg in Nederland of België, maken citytrips naar mooie steden ergens in de wereld en zoeken het avontuur op tijdens een 'back to basic' backpack reis. Diversiteit en variatie is leuk!

"De ultieme reis brengt continue verrassingen en is net een goede film waarbij je iedere keer in een andere scene terecht komt".

Mijn Motto

'Zoveel mogelijk zien, proeven, ruiken en voelen van de wereld! Leer van andere culturen en gebruiken en je wordt een wijzer mens!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D5000

 

9 reactie(s) bij "Angelinek"

 • profile image comment

  Beste Angeline, Helaas hebben we je foto 'Innovatieve straatmuzikant in Lissabon' offline gezet, omdat het nog steeds niet is toegestaan om foto's van een huisdier te plaatsen. Zie faq: - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren. Uitzondering: - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's. - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door REDACTIE • geplaatst op 2012-06-18 08:18:31
 • profile image comment

  Beste Angeline, Helaas hebben we je foto 'Beste plek van Utrecht' moeten verwijderen omdat het alleen toegestaan is om foto's te plaatsen van dieren in het wild. Foto's van dieren in gevangenschap mogen alleen geplaatst worden als de dieren (bijna) niet meer in het wild te vinden zijn, zoals de orang oetan. Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2011-05-30 10:17:20
 • profile image comment

  Nee, PP is helaas niet meer wat het geweest is alhoewel het in het laagseizoen wel nog leuk is daar. Koh Lanta is echter geen goed alternatief, het is er erg droog en weinig te doen, lang niet zo 'bounty' als PP. Koh Chang schijnt mooi te zijn maar daar ben ik (nog) niet geweest. Groetjes, Judith

  Door Judith • geplaatst op 2011-04-13 21:34:48
 • profile image comment

  Hi Angeline, bedankt voor je reactie op overal een vulkaan. Ik geloof dat ik nog zo'n soort foto heb. Die zal ik over een tijdje ook posten. Groet, Co

  Door Cobinho • geplaatst op 2011-02-08 20:17:48
 • profile image comment

  Ha Angelina, dank voor je reactie op de Kingfischer, in het donker is het nog moeilijker om ze te ontdekken, maar ik vermoet dat ze meestal een vast plekje hebben waar ze denacht doorbrengen, en de Ranger zal dit wel geweten hebben, want hij was bewust met zijn zaklicht in het bos aan het schijnen, hij kijkt ook echt om alsof hij gestoort werd. Groeten Pieter.

  Door pbroek • geplaatst op 2011-02-05 22:21:50
 • profile image comment

  Ha Angeline, Leuk dat je mijn tip kunt gebruiken. Soms kun je bij mensen thuis eten, maar dan moet je wel van tevoren om groente vragen. Eieren lukt over het algemeen wel. Dank voor je waardering, Fijne dag, Corrie

  Door corriedewinter • geplaatst op 2011-02-05 14:43:24
 • profile image comment

  Hi Angeline, als je de volgende keer reageert op een reactie klik dan RR-er, zodat je op zijn/haar homepage komt. En daar kan je dan een reactie inkloppen. Op deze wijze krijgt hij/zij een email dat er een reactie is geweest. Maar genoeg onderwijs! Ik ben er 2 jaar gelden geweest en ga zeker nog een keertje terug, iets wat ik eigenlijk nooit doe, omdat er nog genoeg van de wereld te zien is, maar Pipa wordt een uitzondering... zo heerlijk relaxt! Groet, Co

  Door Cobinho • geplaatst op 2011-02-04 15:35:16
 • profile image comment

  Hoi! Haha vond Pipa een schattig dorpje! Ik ga er zeker nog een keer terug, het is paradijs. Ben je er al vaker geweest? Het is nog sterk in ontwikkeling heb ik begrepen van de locals?

  Door Angelinek • geplaatst op 2011-02-04 14:02:40
 • profile image comment

  Hi Angeline, en je hebt Pipa niet bij je favoriete steden staan? Okay stad is wellicht een groot woord! Groet, Co

  Door Cobinho • geplaatst op 2011-02-04 13:31:59

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (75)

'383561' door Angelinek '383561' door Angelinek

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

Westerse s?dhu op...b

Angelinek

Ik was erg onder de indruk van de pelgrims die Kumbh Mela (bedevaart in Allahabad, India 2013) bezochten. In het bijzonder vond ik de westerse s?dhus (priesters) wel de opvallendste bezoekers. Tussen alle indrukken door heb ik deze meneer vastgelegd.

'477249' door Angelinek '477249' door Angelinek

MaleisiëLangkawi island

MaleisiëLangkawi island

Genieten op Langkawi.

Angelinek

Kijk samen naar de zonsondergang vanuit je eigen boomhut! Begin januari dit jaar hebben we 2 nachten doorgebracht op Langkawi. Per toeval, tijdens een strandwandeling, kwamen we de boomhutten van Malibest Resort tegen. In totaal staan er 4 boomhutten, allen op het strand. Voor de volgende nacht hebben we dus gelijk een boomhut geboekt. Het is onze droomlocatie geworden! Het staat zo dicht bij de zee dat je een super mooi uitzicht hebt. Vooral de zonsondergang vanaf je eigen balkon is adembenemend! Mocht je dus op Langkawi verblijven, overnacht dan zeker minimaal 1 avondje op het strand! Malibest Resort malibestresort.com Gezien in de Lonely Planet Boomhut vanaf 230 RM (is omgerekend 55 euro en zeer de moeite waard) Veel plezier! ps: wil je de drukte ontlopen bezoek Langkawi (en heel Maleisie) dan vanaf januari. Het is officieel regentijd hier, maar in het westen vallen de regenbuien mee (is ook geluk). Het grote voordeel is dat accommodaties zoals hierboven beschreven boekbaar zijn en het heel rustig is op de stranden.

'361076' door Angelinek '361076' door Angelinek

PortugalLissabon

PortugalLissabon

Bijzondere...zonsonde

Angelinek

Costa de Caparica betekend zon, zee, strand en mooie zonsondergangen! Getrakteerd worden op zo'n mooie zonsondergang is toch wel bijzonder, toch niet voor niets mijn statief meegesleept op vakantie :-)

Laatste blogs (4)

Mijn fans (1)

Ik ben fan van (1)

Community updates

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 26 | Community toppers

Slaapplaats in Dallol. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Openluchtmuseum in Rusland door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Slaapplaats in Dallol door Dreamer666
3. Topblog: Een avond op de Noordpier door TravelGoom
4. Communitylid van de week: Ellen69
5. Nieuwkomer: n.v.t.

week 25 | Community toppers

Ethiopië Mursi. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Agadir van ait kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Ethiopië Mursi door Ameerakker
3. Topblog: Verloren in zand door Agrotewal
4. Communitylid van de week: E.J.
5. Nieuwkomer: Annaspets62

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

FOTOWEDSTRIJD: Culinair
Vreemde gerechtjes proeven, aparte drankjes proberen, nieuwe smaken en geuren ontdekken: het hoort er allemaal bij op reis. Deel nu je culinaire reisfoto's met ons en maak kans op publicatie in Columbus Travel én extra profielpunten.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik