AndredeVaal

profiel AndredeVaal

Naam

Andre de Vaal

Reviews

2

Foto's & tips

27

Blogs

0

Lid sinds

16 November 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Peru

Fav. stad

Cusco

Over mij

Buiten vakanties ben ik werkzaam als Anesthesie medewerker op een operatie afdeling. Mijn hobby's zijn sporten, natuur, fotografie, mijn boot en vakanties. Tijdens mijn vakanties, de laatste jaren meestal groepsreizen, staat fotografie centraal. Een belangrijk item in mijn fotografie is Wildlife, vogels in het bijzonder. Buiten mijn vakantie speelt Macrofotografie ook een belangrijke rol .

Mijn Motto

'Op reis is natuur belangrijker dan cultuur !'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

Canon 6D en 7D

Overige

Canon lenzen.

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "AndredeVaal"

  • profile image comment
    Door Agrotewal• geplaatst op 30 Nov 2015 | 22:11:00

    wow wat een prachtige binnenkomer, welkom op de site en veel plezier.

    Bericht aangepast op 03:40:28

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (27)

'542418' door AndredeVaal '542418' door AndredeVaal

Sri LankaZuid Sri Lanka

Sri LankaZuid Sri Lanka

Prachtagamen

AndredeVaal

De natuur in Sri Lanka is ontzettend veelzijdig. Naast de vele vogels zijn er ook mooie hagedissen te vinden, zoals deze Prachtagamen die wel even voor me wilde poseren !

'550659' door AndredeVaal '550659' door AndredeVaal

PeruColca Canyon

PeruColca Canyon

Condor

AndredeVaal

Een machtig gezicht om de Condor s'morgens vroeg, zwevend op de termiek, uit de kloof omhoog te zien komen. Je kon deze vogel zo van bovenaf bewonderen, dat kan niet op veel plaatsen !!

'542963' door AndredeVaal '542963' door AndredeVaal

Sri LankaNoord Sri Lanka

Sri LankaNoord Sri Lanka

Naga Pooshani Ambal..

AndredeVaal

Vanuit Punkudutiva vertrokken we met een veerboot naar het eilandje Nainativu. Op dit eilandje stond deze schitterende Hindoe tempel. Deze tempel had schitterende kleuren en was ook een van de weinige tempels waar binnen gefotografeerd mocht worden.

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik