Album-editions

profiel Album-editions

Naam

Michel Hammann

Reviews

0

Foto's & tips

101

Blogs

8

Lid sinds

20 November 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Verenigde Staten

Over mij

De digitale revolutie heeft mij niet alleen geïnspireerd tot een nieuwe manier van fotograferen, maar ook om mijn ‘oude hobby’, het fotograferen, samenstellen en vertonen van diashows, op een nieuwe manier ter hand te nemen.
Dankzij de digitale technieken en Internet kan ik mijn multimediale reisverslagen, waar fotografie, tekst en muziek samenkomen, op een moderne en eigentijdse manier met een breder publiek delen.
Via het webportal www.michelhammann-photography.com wil ik u laten meegenieten van de reizen die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Op Columbus Reisreporter een selectie opnamen, tips en reisblogs.
Voor meer achtergronden, de verhalen achter de foto's en webgalleries van mijn reizen naar o.a. Alaska, IJsland en het Caribisch gebied:
www.album-editions.nl www.alaska-editions.nl www.ijsland-editions.nl www caribbean-editions.nl én natuurlijk de blogs op deze site!

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D40/D70/P90/D3000/D5

Overige

Nikkor objectieven: 18-70 / 18-200 / 70-300

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (101)

'235327' door Album-editions '235327' door Album-editions

Zuid-AfrikaRobbeneiland

Zuid-AfrikaRobbeneiland

Robbeneiland

Album-editions

Nadat de laatste politieke gevangenen in 1991 waren vrijgelaten van Robbeneiland,sinds 1960 onder beheer van de South African Prison Service, vestigde het South African Natural Heritage Programme de aandacht op het belang van het eiland als broedkolonie. Op het zowel historische- als natuurmonument broeden nu oa brilpinguïns. Voor webgallerie Zuid-Afrika: www.album-editions.nl

'239998' door Album-editions '239998' door Album-editions

ChiliMidden Chili

ChiliMidden Chili

Hoog in de Andes

Album-editions

Ten oosten van Santiago de Chile verheft zich het machtige Andesgebergte met besneeuwde toppen tot bijna 7000 m. Met de auto gaan we via de wijngaarden de bergen in en bereiken na 33 haarspeldbochten het ski-oord Portillo. Voor webgallerie: www.album-editions.nl

'245327' door Album-editions '245327' door Album-editions

Amerikaanse MaagdeneilandenSt. Thomas

Amerikaanse MaagdeneilandenSt. Thomas

Vlinder tipfoto

Album-editions

Naar aanleiding van de reacties op mijn eerder deze week geplaatste tip "Microtips voor macroresultaat" bijgaand het resultaat van een foto, gemaakt volgens de 'tiplijst'.

Laatste blogs (8)

Zo’n 50 mijl boven Anchorage, even buiten het stadje Palmer, varen we met nog vier andere passagiers vanuit het Base Camp van Knik Glacier Tours* met een airboat stroomopwaarts over de Knik River naa... Lees meer

Sportvissen is Alaska’s meest populaire sport. Alaskanen vissen zeer regelmatig maar ook voor toeristen (vissers en niet-vissers) is het sportvissen één van de vele topattracties tijdens een bezoek aa... Lees meer

Ik ben fan van (2)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (6)

'261493' door Pbroek '261493' door Pbroek

Nederlandse AntillenPhilipsburg

Nederlandse AntillenPhilipsburg

Het strand van...Phil

Pbroek

Deze foto is gemaakt ijdens een tour over het eiland St Maarten, tijdens deze tocht krijg je steeds nieuwe vergezichten aangeleverd,hier o.a een mooi vergezicht op Philipsburg en het fabelachtige strand.

'261158' door Marclommert '261158' door Marclommert

IndonesiëMolukken

IndonesiëMolukken

Moluku Temple

Marclommert

An Indonesian temple on a little Island near Ambon. We've got family on Pulau Haruku and they showed us the most amazing spots where no tourist ever comes!! Love Indonesia...

'247076' door Marjan '247076' door Marjan

NederlandOverijssel

NederlandOverijssel

Hoor de wind waait

Marjan

door de vleugels van deze Grutto waardoor hij steeds moest corrigeren met de vleugels om op de paal te blijven zitten. na een minuutje steeds met de vleugels te hebben moeten corrigeren, vond hij het wel best en ging een verdieping lager in het gras foerageren. Van alle grutto's in Noordwest-Europa broedt 90 procent in Nederland. Daarom is Nederland van groot belang voor de populatie. De grutto is een trekvogel die eind februari, begin maart Nederland binnen begint te komen. In juli zijn de meeste alweer vertrokken. Grutto's overwinteren in West-Afrika, waar hij verblijft bij riviermondingen met modderoevers. In Afrika schakelen ze voor een groot deel over op vegetarisch voedsel. Daar wordt hoofdzakelijk gefoerageerd op rijst dat blijft liggen op traditioneel beheerde rijstvelden.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier