AgamSmit

profiel AgamSmit

Naam

Nathalie Smit

Reviews

1

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

19 January 2016

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "AgamSmit"

 • profile image comment
  Door Nita92• geplaatst op 19 Oct 2016 | 14:02:48

  Hoi Nathalie,

  Beetje laat, maar nog super bedankt dat je de foto Spirit aan je favorietenlijst hebt toegevoegd. Blij mee, het is ook prachtig daar.

  Groetjes Anita

  Bericht aangepast op 11:35:30
 • profile image comment
  Door Vulture1960• geplaatst op 13 Oct 2016 | 13:39:54

  Hoi A,
  Ben benieuwd waar de A voor staat. Leuk dat je mijn pinguïn favoriet hebt gemaakt Een hele eer voor mij en voor dat beestje Waarvoor dank
  groet Ferdi

  Bericht aangepast op 18:54:47
 • profile image comment
  Door Deerik• geplaatst op 20 Oct 2016 | 18:43:05

  Hoi Nathalie,

  Super leuk dat je 'De oren gespitst' favoriet hebt gemaakt, thanks!

  gr, Erik

  Bericht aangepast op 00:10:28
 • profile image comment
  Door Sgtravel• geplaatst op 13 Oct 2016 | 15:40:35

  Hoi Nathalie,
  wat super leuk dat mijn papegaaiduiker in jouw favorietenlijst mag staan ik ben vereerd!!!

  Groet, Sander

  Bericht aangepast op 23:45:06
 • profile image comment
  Door Bowral• geplaatst op 13 Oct 2016 | 13:52:39

  Jij bent lekker bezig ... ;-)

  Bericht aangepast op 23:44:43
 • profile image comment
  Door JBussers• geplaatst op 13 Oct 2016 | 13:42:45

  Dank voor de waardering van mijn foto

  Bericht aangepast op 23:44:37

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'541447' door AgamSmit '541447' door AgamSmit

Nederlandse AntillenBonaire

Nederlandse AntillenBonaire

Rode slavenhutjes

AgamSmit

In het zuiden van Bonaire zijn zoutpannen te zien. Hier wordt zout gewonnen uit de pekelmeren. Vroeger werd dit door slaven gedaan. Zij woonde in Rincon en als zij naar de pekelmeren zouden moeten lopen dan zouden ze 7 uur onderweg zijn. Daarom werden er naast de pekelmeren dit soort Slavenhutjes gebouwd. Vroeger waren ze rood en daarom worden ze nu, ondanks de inmiddels gele kleur, nog steeds rode slavenhutjes genoemd. Het is op de foto moeilijk te zien maar de hutjes zijn heel klein en daar moesten 8 slaven in slapen. Ongelofelijk! Nu staan ze langs de weg alleen maar als herinnering aan die tijd.

'541446' door AgamSmit '541446' door AgamSmit

Nederlandse AntillenBonaire

Nederlandse AntillenBonaire

Bountystranden van...

AgamSmit

Bonaire had tijdens onze vakantie wat minder stranden vanwege orkaan Matthew die de week voor aankomst wat stranden had weg geslagen. Ondanks dat blijft het wel een mooie bountybestemming. Bonaire heeft zoveel verschillende stranden dat het bijna niet te tellen is. Zorg altijd dat je onderweg een kaart mee hebt om ze te ontdekken. Wij waren in het laagseizoen en dan zit je vaak helemaal alleen op het strand. Lang niet alle stranden op Bonaire zijn zandstranden maar als het dan een zandstrand is dan is het zand wel prachtig wit. Met dank aan de enorme populatie parrotfish! Het witte zand is namelijk koraal wat een parrotfish heeft opgegeten en weer heeft uitgepoept. Maar daar moet je maar niet aan denken als je romantisch met je lief op een prachtig wit bountystrand zit.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 15 | Community-toppers


Alleen aan de Noordzee. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Alleen aan de Noordzee door Mitevisuals
2. Review: Kham, China door Your Travel Reporter
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer: Canipel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik