AWennekes

profiel AWennekes

Naam

AW Wennekes

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

30 January 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Peru

Fav. stad

Londen, Madrid

Over mij

Ontzettend reislustig, enthousiast, eigenwijs, impulsief, ambitieus. Gepassioneerd over al het moois dat er in de wereld te vinden is!

Mijn Motto

'Ontdekken. Ontmoeten. Het avontuur voelen. Ervaren meebrengen. Uit je comfortzone stappen. Next trip: wereldreis! --> Start in Toronto --> Panama --> Colombia --> Ecuador & Galapagos --> Los Angeles --> Cookeilanden --> Samoa --> Nieuw-Zeeland'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'570136' door AWennekes '570136' door AWennekes

MaledivenAri Atol

MaledivenAri Atol

New home in paradise

AWennekes

''Ik droom. Ik droom. Ik droom''. Water zo blauw. Zand zo wit. Een oceaan vol leven. Een strand voor jezelf. Het resort was volledig volgeboekt, maar overdag geen ziel te spotten.

'570247' door AWennekes '570247' door AWennekes

PeruInca Trail

PeruInca Trail

Nieuwsgierig aagje

AWennekes

What ya doin'?- dacht deze lama vast toen hij pal voor onze neus ging poseren. In tegenstelling tot de Machu Picchu was deze ruïne compleet verlaten en hadden we de omgeving volledig voor ons zelf. Naja, niet helemaal zelf. Familie Lama was de kers op de taart!

'570132' door AWennekes '570132' door AWennekes

Sri LankaWest Sri Lanka

Sri LankaWest Sri Lanka

One happy family

AWennekes

In Minneriya National Park, Sri Lanka, vind je prachtige kuddes olifanten 'just doing their thing'. Met name in het najaar komen de olifanten elke dag rond een uur of 4 naar het meer om te drinken. Zorg dat je optijd het park ingaat, zodat je deze prachtige dieren nog in je uppie bij het meer kan bewonderen!

Community-updates

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

02-09-2021 Het maandthema van augustus - landschappen - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Esthers met je prachtige foto van Mont Saint Michel! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 37 | COMMUNITY-TOPPERS
De toppers van week 38 zullen maandag 27/9 bekend worden gemaakt.

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Uitzicht op het Krka nationaal park. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Uitzicht op het Krka nationaal park door Antwan
2. Review: De Wadden door Ciska van Geer
3. Communitylid van de week: Deerik
4. Nieuwkomer: Gerda Vonk

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN SEPTEMBER: EILANDEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN OVERNACHTING OP DE WADDEN

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s en video's van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending. Doe mee >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik