1976Ben

profiel 1976Ben

Naam

Ben Bogaerts

Reviews

0

Foto's & tips

139

Blogs

0

Lid sinds

09 June 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Japan

Fav. stad

Tokio

Over mij

Fanatiek marktonderzoeker die ook minimaal één keer per jaar richting Azië of Latijns Amerika gaat. Fotograferen is een hobby. Ik doe m'n best, maar laat me niet hinderen door technische kennis ;). Verhalen vanaf mijn vakantiebestemmingen zijn te lezen op http://bbogaerts.waarbenjij.nu/ Stuk voor stuk ontzettend de moeite waard!

Alle door mij geplaatste foto's mogen zonder mijn toestemming gebruikt worden. Graag zelfs! Wel leuk als je even doorgeeft dat je ze gebruikt en waarvoor je ze gebruikt.

Mijn Motto

'...wanneer kan ik weer?!?!...'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Pentax

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (139)

'284599' door 1976Ben '284599' door 1976Ben

Zuid-KoreaJeollanam-do

Zuid-KoreaJeollanam-do

Tea time in...Daehan-

1976Ben

Bij Boseong liggen een aantal theeplantages. Daehan-dawon is de belangrijkste en ook op een gezellige manier touristisch. Je kan vanalles op basis van groene thee eten en drinken en een wandeling door de plantage levert heel veel mooie uitzichten op.

'218686' door 1976Ben '218686' door 1976Ben

JapanHonshu centraal

JapanHonshu centraal

Mount Fuji

1976Ben

Mount Fuji in al haar glorie. Best bijzonder om deze vulkaan tegen zo'n strak blauwe lucht te zien. Op de dag dat ik deze foto nam zou ik eigenlijk al vroeg terug naar Tokio gaan, maar na de dag ervoor de vulkaan nog geen seconde gezien te hebben (door bewolking en mist) heb ik het vertrek maar een halve dag uitgesteld.

'315053' door 1976Ben '315053' door 1976Ben

BoliviaUyuni

BoliviaUyuni

EL desierto de Dali

1976Ben

Tijden de meerdaagse tocht door de Boliviaanse altiplano en de salar de Uyuni doe je een continue, bijna niet te bevatten stroom van surrealistische landschappen aan. Op de laatste dag kwamen we door een gedeelte dat, vanwege de gelijkenis met het landschap op een aantal schilderijen van Salvador Dali, naar hem vernoemd is. De schilder is er echter zelf nooit geweest.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (13)

'301518' door Nelita '301518' door Nelita

SpanjeAndalusie

SpanjeAndalusie

12 euro !!

Nelita

Toen we Huelva binnenreden begon het al te schemeren en we zaten middenin de avondspits. De stad is daarbij ook groter dan we gedacht hadden, dus eigenlijk waren we een beetje de weg kwijt…….. maar gelukkig kon mijn partner zich in het Spaans beter redden dan in het Portugees. Hij klampte een taxichauffeur aan die hem in de goede richting wees. We moesten in de buurt van de havens zijn. Voor 12 euro voor een tweepersoonskamer kun je niet al te veel verwachten, maar eigenlijk viel het toch wel mee. We hadden een kamer met stromend water. Alleen de douche en het toilet waren helemaal aan de andere kant van de gang. Maar de kamer was toch redelijk ruim en aangezien we die nacht als een blok hadden geslapen en goed uitgerust weer wakker werden was er dus eigenlijk niks mis mee. Sterker nog, we zaten redelijk hoog en hadden een mooi uitzicht over de daken van deze havenstad en konden ´s morgens dan ook genieten van de zon die haar eerste stralen over de ontwakende stad verspreidde. Voor de liefhebbers staat het adres weer in mijn lijstje met logeeradressen in mijn TIP; logeeradressen tijdens deze Vuelta.

'300295' door Jeannette '300295' door Jeannette

IndiaTamil Nadu

IndiaTamil Nadu

Hindoe meisje

Jeannette

Telkens weer viel het mij tijdens onze rondreis door zuid India op dat de mensen daar diep religieus zijn. Vooral in de "tempel provincie" Tamil Nadu.

'300236' door Burch10 '300236' door Burch10

Costa RicaWestkust Costa Rica

Costa RicaWestkust Costa Rica

Een kolobri in aktie

Burch10

Vlak voor de deur van ons huisje. Vanuit een luie stoel rustig de tijd nemen voor het maken van aktie-foto,s. Het is een fascinerend gezicht hoe deze dieren zich voeden.

Community-updates

EDITIE 113 | 55 Culturele reisavonturen

16-9-2022 Columbus Travel editie 113 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de mooiste culturele reisavonturen. Van dorpsfeesten in Spanje tot festivals in India. In Ghana verdiepen we ons in een zwarte bladzijde uit de wereldgeschiedenis: de trans-Atlantische slavenhandel, aan de voet van de Himalaya bezoeken we twee boeddhistische kloosters en gaan we in de leer bij monniken. En we delen de beste cultuurtips in de Zwitserse Alpen. Om het jou gemakkelijk te maken, hebben we ook nog een culturele jaarkalender 2023 samengesteld.  Bekijk de editie hier >

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

05-08-2022 Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

EINDE COMMUNITY EN FOTOWEDSTRIJD

05-08-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Maar zoals het ook vaak gaat met het bouwen van nieuwe sites, ontstaat er vaak wat vertraging. We hebben nog steeds geen exacte datum, maar we zullen naar alle waarschijnlijkheid niet vóór oktober offline gaan. Dat geeft ons dan ook genoeg tijd voor één laatste fotowedstrijd om 15 jaar community te vieren! Info volgt binnenkort

WEEK 37 | COMMUNITY-TOPPERS

De toppers van week 38 zullen in de loop v.d. week bekend worden gemaakt.


Papua Nieuw Guinea Jiwakafestival door Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Papua Nieuw Guinea Jiwakafestival door Ameerakker
2. Review: Faeroer, Denemarken door MyrtheL
3. Communitylid van de week: Erickindt
4. Nieuwkomer: Ranilisza

Doe mee aan onze wedstrijden

DRONEFOTOWEDSTRIJD 2022: WIN EEN WEEKENDJE WEG IN EUROPA

Met een drone zie je de wereld vanuit een nieuw en verrassend perspectief. We zijn dan ook benieuwd naar jouw mooiste dronefoto’s! Deel je top 3 en maak kans op een weekendje weg in Europa, een cadeaubon van Coolblue of een klimrugzak van Osprey. De 10 winnende worden bovendien gepubliceerd in Columbus Travel én KIJK Magazine! Meedoen kan tot en met 11 september 2022Doe mee


FOTOWEDSTRIJD: WIN EEN TWEE VLIEGTICKETS NAAR THAILAND

Hoe was jouw zomervakantie?! Samen met reisorganisatie Riksja Travel zijn we op zoek naar de mooiste avonturen. Deel jouw ultieme reisfoto en -tip van je reis in de zomer van 2022 en wie weet win jij twee vliegtickets naar Thailand, aangeboden door Singapore Airlines! Meedoen kan tot en met 16 oktober 2022. Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik