1976Ben

profiel 1976Ben

Naam

Ben Bogaerts

Reviews

0

Foto's & tips

139

Blogs

0

Lid sinds

09 June 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Japan

Fav. stad

Tokio

Over mij

Fanatiek marktonderzoeker die ook minimaal één keer per jaar richting Azië of Latijns Amerika gaat. Fotograferen is een hobby. Ik doe m'n best, maar laat me niet hinderen door technische kennis ;). Verhalen vanaf mijn vakantiebestemmingen zijn te lezen op http://bbogaerts.waarbenjij.nu/ Stuk voor stuk ontzettend de moeite waard!

Alle door mij geplaatste foto's mogen zonder mijn toestemming gebruikt worden. Graag zelfs! Wel leuk als je even doorgeeft dat je ze gebruikt en waarvoor je ze gebruikt.

Mijn Motto

'...wanneer kan ik weer?!?!...'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Pentax

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (139)

'284599' door 1976Ben '284599' door 1976Ben

Zuid-KoreaJeollanam-do

Zuid-KoreaJeollanam-do

Tea time in...Daehan-

1976Ben

Bij Boseong liggen een aantal theeplantages. Daehan-dawon is de belangrijkste en ook op een gezellige manier touristisch. Je kan vanalles op basis van groene thee eten en drinken en een wandeling door de plantage levert heel veel mooie uitzichten op.

'218686' door 1976Ben '218686' door 1976Ben

JapanHonshu centraal

JapanHonshu centraal

Mount Fuji

1976Ben

Mount Fuji in al haar glorie. Best bijzonder om deze vulkaan tegen zo'n strak blauwe lucht te zien. Op de dag dat ik deze foto nam zou ik eigenlijk al vroeg terug naar Tokio gaan, maar na de dag ervoor de vulkaan nog geen seconde gezien te hebben (door bewolking en mist) heb ik het vertrek maar een halve dag uitgesteld.

'315053' door 1976Ben '315053' door 1976Ben

BoliviaUyuni

BoliviaUyuni

EL desierto de Dali

1976Ben

Tijden de meerdaagse tocht door de Boliviaanse altiplano en de salar de Uyuni doe je een continue, bijna niet te bevatten stroom van surrealistische landschappen aan. Op de laatste dag kwamen we door een gedeelte dat, vanwege de gelijkenis met het landschap op een aantal schilderijen van Salvador Dali, naar hem vernoemd is. De schilder is er echter zelf nooit geweest.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (13)

'301518' door Nelita '301518' door Nelita

SpanjeAndalusie

SpanjeAndalusie

12 euro !!

Nelita

Toen we Huelva binnenreden begon het al te schemeren en we zaten middenin de avondspits. De stad is daarbij ook groter dan we gedacht hadden, dus eigenlijk waren we een beetje de weg kwijt…….. maar gelukkig kon mijn partner zich in het Spaans beter redden dan in het Portugees. Hij klampte een taxichauffeur aan die hem in de goede richting wees. We moesten in de buurt van de havens zijn. Voor 12 euro voor een tweepersoonskamer kun je niet al te veel verwachten, maar eigenlijk viel het toch wel mee. We hadden een kamer met stromend water. Alleen de douche en het toilet waren helemaal aan de andere kant van de gang. Maar de kamer was toch redelijk ruim en aangezien we die nacht als een blok hadden geslapen en goed uitgerust weer wakker werden was er dus eigenlijk niks mis mee. Sterker nog, we zaten redelijk hoog en hadden een mooi uitzicht over de daken van deze havenstad en konden ´s morgens dan ook genieten van de zon die haar eerste stralen over de ontwakende stad verspreidde. Voor de liefhebbers staat het adres weer in mijn lijstje met logeeradressen in mijn TIP; logeeradressen tijdens deze Vuelta.

'300295' door Jeannette '300295' door Jeannette

IndiaTamil Nadu

IndiaTamil Nadu

Hindoe meisje

Jeannette

Telkens weer viel het mij tijdens onze rondreis door zuid India op dat de mensen daar diep religieus zijn. Vooral in de "tempel provincie" Tamil Nadu.

'300236' door Burch10 '300236' door Burch10

Costa RicaWestkust Costa Rica

Costa RicaWestkust Costa Rica

Een kolobri in aktie

Burch10

Vlak voor de deur van ons huisje. Vanuit een luie stoel rustig de tijd nemen voor het maken van aktie-foto,s. Het is een fascinerend gezicht hoe deze dieren zich voeden.

Community-updates

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >