Bay of Islands

De Bay of Islands is een subtropisch micro-regio die bekend staat om zijn adembenemende schoonheid en geschiedenis. Voor degenen die van stranden houden en activiteiten op of rondom het water is het een waar paradijs. Je vindt de Bay of Islands in het noordelijke puntje van het Noordereiland.

Informatie over Bay of Islands

Beste foto's & tips van Bay of Islands

'527835' door JoshuaX '527835' door JoshuaX

Nieuw-ZeelandBay of Islands

Nieuw-ZeelandBay of Islands

100% NZ

JoshuaX

De catamaran is gestopt bij Urupukapu eiland, midden in de Bay of Islands. Van de ongeveer twintig mensen aan boord gaan er maar een zestal over het eiland wandelen. Al gauw loop ik alleen over de groene heuvels, van baai naar baai. Top om hier te zijn, je ziet een aantal van de 144 eilanden om je heen, je loopt tussen de schapen en geniet van deze 100% Nieuw Zeeland locatie. Vanuit Paihia kun je boottochten boeken door de Bay of Islands, zorg dat je boekt op een route die ook dit onbewoonde eiland aandoet.

'553276' door hardom '553276' door hardom

Nieuw-ZeelandBay of Islands

Nieuw-ZeelandBay of Islands

Cape Brett Walkway

hardom

Een leuke wandelroute langs de Bay of Islands is de 16,5 km lange Cape Brett Walkway. Deze wandelroute begint bij de Oke Bay in het plaatsje Rawhiti en eindigt op Cape Brett. Voor de tocht heb je een permitteren nodig die je kunt krijgen bij het Information Centre in Russell. Op Cape Brett is een hut om te overnachten (te boeken bij hetzelfde informatiecentrum).

'554062' door hardom '554062' door hardom

Nieuw-ZeelandBay of Islands

Nieuw-ZeelandBay of Islands

Bay of Islands

hardom

De " Bay of Islands" doet zijn naam eer aan: er zijn zo'n 144 kleine en grotere eilandenden in de 16 km lange baai. Vele van deze eilanden hebben prachtige stranden, glooiende groene hellingen en een heerlijk klimaat. Op de foto de aanlegplaats van Urupukapuka Island. Urupukapuka Island is het grootste eiland in deze schitterende baai. Het eiland heeft een kleine camping en vele mooie stranden. Op het eiland zijn een aantal leuke wandelroutes. Je kunt het eiland met een pont bereiken. Deze vertrekken uit Russell en Pahia.

Laat kaart zien