Society Eilanden

De Society eilanden (ook wel Genootschapseilanden) zijn één van de vijf eilandengroepen van Society Eilanden in de zuidelijke Grote Oceaan. Een groot deel van de Frans-Polynesische bevolking leeft op deze eilanden. Het hoofdeiland is Tahiti, waar zich ook de hoofdstad Papeete bevindt.

Informatie over Society Eilanden

Beste foto's & tips van Society Eilanden

'283743' door WPeters '283743' door WPeters

Frans-PolynesiëSociety Eilanden

Frans-PolynesiëSociety Eilanden

Tropisch paradijs...v

WPeters

Frans-Polynesië is in alles het tropische paradijs wat je je er bij voorstelt. Met uitzondering van het hoofdeiland Tahiti vind je op elk eiland van deze uitgestrekte archipel de meest waanzinnige stranden. Dat geeft vanuit de lucht de meest prachtige uitzichten.

'489315' door vincere80 '489315' door vincere80

Frans-PolynesiëSociety Eilanden

Frans-PolynesiëSociety Eilanden

Huahine..droomeiland

vincere80

Huahine, een van de minst bereisde van de society eilanden, dat maakt dit eiland ook gelijk een van de mooiste,hier staat de tijd nog stil en heb je het idee dat je een ontdekkingsreiziger bent.een absolute aanrader!

'490314' door vincere80 '490314' door vincere80

Frans-PolynesiëSociety Eilanden

Frans-PolynesiëSociety Eilanden

True Love

vincere80

Huahine, sinds ik hier ben geweest ben ik verliefd geworden op dit eiland, waar je ook vertoefd hier je zal je nooit vervelen, ook al is er weinig te doen, hier staat de tijd stil en geniet je van elke minuut dat je er bent. Wil je iets minder toeristich doen zoals naar Bora Bora(vlgs de locals Boring Boring) en dure resorts, kom dan naar Huahine, een van de minst berezen van de Society Eilanden.

Laat kaart zien