New South Wales beste reistijd

Het weer in New South Wales

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor New South Wales te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in New South Wales? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor New South Wales

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

De gemiddelde temperatuur en neerslag in New South Wales:

 

 


 

 

Reisadvies

 

 

Voor New South Wales, New South Wales geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
26 januari New South Wales Dag, 25 april ANZAC Dag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

 

Informatie over New South Wales

Beste foto's & tips van New South Wales

'370225' door sgroen86 '370225' door sgroen86

AustraliëNew South Wales

AustraliëNew South Wales

Australische pelikaan

sgroen86

Eigenlijk is timing het belangrijkste in fotografie. Tijdens zonsondergang werd het prachtige licht waarin deze Australische Pelikaan komt aanvliegen ook nog eens mooi gereflecteerd in het water van de baai.

'414566' door Regien '414566' door Regien

AustraliëNew South Wales

AustraliëNew South Wales

Garrawilla

Regien

Stockhorses in Bingara (NSW) op Garawilla, een working farm waar je kunt leren een echte jackeroo (m) of jilleroo (v) te worden! Je waant je er in de Australische tv-serie McLeods Daughters! Dat het farmleven niet alleen maar lang leven de lol is, kun je lezen in mijn nieuwste blog "the circle of life". (Exif: f/9, sluitertijd 10/2500, iso 200, 55mm)

'499506' door ivonne '499506' door ivonne

AustraliëNew South Wales

AustraliëNew South Wales

Laagjes

ivonne

Port Stephens is een geweldige gebied en ligt ongeveer 200 kilometer ten noorden van Sydney. Een grote baai met water waar je kunt snorkelen, (kano)varen en dolfijnen kunt zien. Er is een fraai kust-wandelpad, een nationaal park, diverse strandjes en als je geluk hebt zie je in de eucalyptusbomen een koala. Ook bijzonder aan deze baai zijn de grootste duinen van Australië aan de zuidkant bij Stockton Beach. Je kunt er met een 4-wheeldrive in, sandboarden of genieten van een spectaculaire zonsondergang!

Laat kaart zien