Kakadu NP

Kakadu National Park is een archeologisch en etnologisch reservaat. Meer dan veertigduizend jaar is dit gebied bewoond geweest door voorgangers van de homo sapiens. Grotschilderingen en grotsinscripties laten de leefwijze zien van onder meer de mensjager en de Aboriginals. In levenden lijve kan je er vogels, krokodillen, kangoeroes en buffels spotten.

Informatie over Kakadu NP

Beste foto's & tips van Kakadu NP

'554291' door karinm '554291' door karinm

AustraliëKakadu NP

AustraliëKakadu NP

Spiegeltje in de...mo

karinm

Op een boottocht door Kakadu NP zie je dit soort moerasachtige watertjes, veel vogels en vaak ook nog wat krokodillen, dit is echt de beste manier om de verborgen schatten van het park te bekijken. Het mooiste moment om de boottocht te maken is in de vroege ochtend, wanneer je de natuur tot leven ziet en hoort komen.

'307059' door Heleenlamm '307059' door Heleenlamm

AustraliëKakadu NP

AustraliëKakadu NP

Termietenheuvels,...L

Heleenlamm

In Kakadu en Litchfield National Park zijn honderden termietenheuvels te vinden. Dit zijn 2 termietenheuvels die toch wel bij de grotere horen. De grootste termietenheuvel ter wereld staat ook in Litchfield maar hier is echt een toeristische attractie van gemaakt dus wanneer je een mooi plaatje wil schieten doe dit dan vooral niet daar, aangezien je in de rij moet staan om op de foto met de termietenheuvel te kunnen en ook staat er geen beplanting omheen.

'380559' door heidibeukers '380559' door heidibeukers

AustraliëKakadu NP

AustraliëKakadu NP

Uncle Eddy

heidibeukers

Kakadu NP, een prachtig gebied in het noorden van Australië met z'n vele watervallen. In dit park kregen we van "Uncle Eddy" het wel en wee te horen over de aboriginals die hier in dit gebied wonen.

Laat kaart zien