Slaap op Great Barrier Reef image
Pamhesselmans

Slaap op Great Barrier Reef

Stel je voor dat je wakker word op een plek waar je omringd bent door hemelsblauw water, met prachtige kleurrijke visjes. Met de Reefsleep Experience kun je op een wel heel speciale manier genieten van het grootste koraalrif ter wereld.

De meeste mensen die het Great Barrier Reef bezoeken, maken een dagtour met een boot. Aan het einde van de middag vertrekt het schip weer terug naar het vaste land. Maar als je benieuwd bent hoe het koraal er 's nachts uitziet, dan kun je nu een nachtje verblijven op het drijvende Great Barrier Reef hotel en genieten van de zonsondergang én zonsopgang midden op dit prachtige stukje natuurschoon.

 SnorkelenOp het drijvend platform kunnen gasten voor € 317 een nachtje op het koraalrif ervaren. Bij de overnachting is diner, lunch en ontbijt inbegrepen. Ook is er de mogelijkheid om te snorkelen zodat je al de verschillende vissen en het koraal nog beter kunt bewonderen. Het drijvende hotel heeft tevens een speciale ruimte onder water waar gasten die niet dol zijn op zwemmen het onderzeeleven van dichtbij kunnen bekijken.

 Eco-regelsMocht jij een nachtje op het koraalrif door willen brengen, houdt je dan wel aan de ecoregels: raak geen koraal aan, ga niet op het koraal staan en neem geen koraal mee als souvenir. En tot slot erg belangrijk: geniet van deze onderwater sprookjeswereld!  
Foto hoofdbeeld: Sgtravel.reisreporter.nl

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of schrijf je nu in voor de Columbus nieuwsbrief.