Deadliest Catch special op Discovery image
Merel25

Deadliest Catch special op Discovery

Discovery toont vanaf maandag 31 mei een tweedelige en twee uur durende spannende Deadliest Catch special. De serie laat de wereld van de visvangst op de grote oceanen zien.

Tijdens het seizoen worden vier schepen gevolgd, die gedurende korte tijd een hevige strijd leveren om de beperkte voorraad vis die mag worden gevangen. Het visseizoen is kort en het vangstgebied is klein. In elkaars vaarwater gaan ze net zolang door tot er genoeg vis en dus genoeg geld is binnengehaald. In de eerste aflevering werken kapitein Johnathan Hillstrand van de Time Bandit en zijn geharde bemanningsleden keihard, want ze hebben slechts tien dagen om hun deel van miljoenen dollars aan haringkuit binnen te halen.

Voor echte mannen

Eerder liet dé mannenzender – zoals Discovery ook wel genoemd wordt – ook al uitzendingen zien van het spannende vissersprogramma. Toentertijd draaide de vangst om krab op de Beringzee. De nieuwelingen zullen zich moeten bewijzen om na dit seizoen weer mee te mogen. Want alleen de doorzetters zullen het volhouden.

Deadliest Catch: Bristol Bay Brawl: maandag 31 mei om 21:35 uur op Discovery Channel.

[i]Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS. [