image
Brigitte Ars

De Avontuurlijk Leven-podcast: Giel Beelen over zijn avontuurlijkste tijd van zijn leven

In de Avontuurlijk Leven-podcast komen gewone mensen aan het woord die buitengewone dingen doen - of mensen die je daartoe inspireren.  In deze aflevering neemt host Brigitte Ars mee op reis met DJ, radiolegende en podcaster Giel Beelen. In het inspirerende gesprek deelt hij zijn verhaal over zijn wereldreis, zijn persoonlijke groei en de onverwachte wendingen in de laatste jaren, ook op professioneel gebied.

Enkele jaren geleden ging Giel op een tocht van zelfontdekking en begon hij zijn eigen podcast, Kukuru, waarin hij mensen interviewt over persoonlijke groei en spiritualiteit. Eerder was Brigitte bij hem te gast in zijn podcast om te praten over haar ervaringen met avontuurlijk leven.

Zijn grote vraag 'Wie ben ik zonder de radio?' leefde ook in die tijd. Toen hij de vrouw van zijn leven Floor ontmoette sloeg hij een verleidelijk radioaanbod in de wind en besloot met haar op wereldreis te gaan, naar Japan, waar ze de Kumana Kodo liepen, en naar Nieuw-Zeeland. De reis kreeg echter een andere wending dan verwacht door een nieuw avontuur in zijn leven … Brigitte praat met Giel over hoe hij zichzelf op persoonlijk vlak tegenkwam en opnieuw uitvond, maar zich ook professioneel weer terugvond toen er een nieuw avontuur op zijn pad kwam, als creatief directeur van de radio. Daarover zegt hij: 'Geef dingen de ruimte. Door lucht, door het 'niks' heeft dit mogen gebeuren. Had ik nog bij de radio gezeten, was de kans groot geweest dat deze nieuwe baan niet op mijn pad was gekomen.'

Een inspirerend verhaal over wie avontuurlijke reizen, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling houdt. 

In de Avontuurlijk Leven-podcast komen gewone mensen aan het woord die buitengewone dingen doen - of mensen die je daartoe inspireren. De podcast is een co-productie van reismagazine Columbus Travel met Alice goes Wild, het platform dat je inspireert een avontuurlijker leven te leiden. Host is Brigitte Ars, auteur van het boek 'Waar is het avontuur, zoektocht naar een avontuurlijker leven' (Uitgeverij Querido), oprichter van Alice Goes Wild en de Avontuur Academy en docent aan de afdeling toerisme van Breda University of Applied Sciences. Vind je deze deze podcast inspirerend? Volg Avontuurlijk Leven op Spotify. 

Volg Columbus Travel op Facebook en/of Instagram en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.